Castelló adjudica el servei de salvament i socorrisme per a les pròximes tres temporades

La prestació, valorada en més d'un milió d'euros, es desenvoluparà durant l'estiu i la Setmana Santa en les tres platges

General 05 de noviembre de 2021 Redacció Redacció
Curso-socorrista-valencia-850x430
Font: Sosgestion.es

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Castelló ha aprovat hui adjudicar el servei de salvament i socorrisme a les platges de Castelló per a les pròximes tres temporades a Intur Esport SL, per un import total d'1.048.950 euros. El contracte inclou la prestació del servei per a 2022, 2023 i 2024, amb un pressupost per temporada de 349.650 euros, que comprén cinc dies de servei coincidint amb la Setmana Santa, i la temporada d'estiu, des de l'1 de juny al 30 de setembre de cada any.

El regidor de Seguretat Pública i Emergències, David Donate, ha posat en valor l'adjudicació d'aquest contracte per a les pròximes tres temporades, “que inclou millores com la posada en marxa d'una aplicació informàtica i mòbil de gestió del servei i informació als usuaris i la incorporació d'una embarcació semirígida de salvament”. “L'objecte de la present contractació és materialitzar el servei salvament i socorrisme en el Gurugú, el Pinar i el Serradal, per a garantir la seguretat i protecció dels usuaris d'aquestes”, ha detallat Donate.

La seguretat i protecció dels usuaris de les platges, durant el període de Setmana Santa i els mesos de juny, juliol, agost i setembre, es garantirà mitjançant la realització d'activitats de prevenció, vigilància, intervenció, salvament i primera assistència sanitària en cas d'incidents relacionats amb l'ús social, recreatiu i esportiu que succeïsquen en aquestes.

Aquest servei es prestarà a través del desenvolupament d'accions d'informació a la ciutadania, vigilància estàtica i dinàmica, cerca, rescat, salvament, assistència sanitària, evacuació de persones indisposades o accidentades i qualssevol altres que siguen necessàries per a assegurar el compliment de l'objecte del contracte, quedant inclosa la prestació dels serveis tècnics de suport logístic que es requerisquen per a la gestió d'aquestes situacions per part de l'Àrea de Seguretat Pública i Emergències de l'Ajuntament de Castelló.

D'altra banda, l'assistència, seguretat i protecció en el bany dels usuaris amb discapacitat, es realitzarà en les zones especialment habilitades per a això, durant l'horari de prestació específic establit.

Te puede interesar
Lo más visto