Obri la Fira del Llibre Antic i d’Ocasió de Castelló amb vora 60.000 títols

Llibres de temes de Castelló i província des del segle XVI, postals del segle XIX o còmics dels anys 20 són alguns dels atractius principals

Cultura 08 de noviembre de 2021 Redacció Redacció
05-11-2021 Ruiz Fira Llibre Antic (7)

La Fira del Llibre Antic i d’Ocasió de Castelló obri les seues portes a la plaça Santa Clara fins al 14 de novembre. Una fira en la que enguany participen 13 llibreries i que oferirà vora 60.000 exemplars únics, descatalogats, d’ocasió, primeres edicions, edicions especials i molt més.
 
Aquesta iniciativa cultural, organitzada pel Gremi de Llibrers d’Ocasió de la Comunitat Valenciana amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló, arranca hui amb la finalitat de fomentar la lectura i el treball de les editorials i llibreries com a eina de dinamització cultural a la ciutat. Així, durant deu dies la plaça Santa Clara reunirà llibres antics de multitud de temes: art, psicologia, història, filosofia, novel·la negra, ciència ficció, assaig, física i química, poesia, llibres escolars, de temàtica valenciana, etc. També hi haurà exemplars dels segles XVII, XVIII i XIX.
 
Com a atractius principals i per a les persones més curioses i col·leccionistes, la fira també ofereix llibres de Castelló i província gravats des del segle XVI fins al segle XX, així com postals del segle XIX i principis del XX o còmics antics des dels anys 20 fins a còmics dels segells Marvel o DC.
 
La regidora de Cultura a l’Ajuntament de Castelló, Verònica Ruiz, ha participat aquest matí en l’obertura en la que ha destacat que “una vegada més Castelló té l’oportunitat per a seguir fomentant els llibres i la lectura, els escriptors i escriptores, les editorials i llibreries, i a més fer-ho amb llibres i edicions especials o antigues”.
 
L’edil ha aprofitat per convidar a la ciutadana a que participe en esta iniciativa que “ens apropa exemplars que d’una altra manera serien difícils d’aconseguir”.
 
A les paradetes estaran les llibreries Herreros 24, Torres de Valencia, Maestro Gozalbo, Russafa, El Carabo, El asilo del libro, La guarida de las maravillas, Al tossal, Querubín, Releo, Prim, Hamburgo i Madrid Books.
 

Te puede interesar
Lo más visto