Castelló aborda amb Carolyn Steel la necessitat d'impulsar una alimentació sostenible per a mitigar la crisi climàtica

Construint i Alimentant Alternatives comencen aquest dimarts amb la divulgadora internacional, i el dijous amb Andreu Escrivà

General 09 de noviembre de 2021 Redacció Redacció
Carolyn Steel cartel

Les Regidories de Transició Ecològica i Habitatge de l'Ajuntament de Castelló inicien aquest dimarts les Jornades Construint i Alimentant Alternatives amb una conferència de la reconeguda divulgadora internacional en sobirania alimentària, Carolyn Steel, que abordarà li necessitat d'impulsar una alimentació sostenible per a fer front a la crisi climàtica.

Carolyn Steel tractarà el seu llibre “Ciutats famolenques”, on fa un recorregut de l'evolució de les ciutats a través del menjar i la importància de canviar hàbits en la producció i consum per a generar alternatives més saludables i respectuoses amb el medi ambient.

L'activitat serà a les 18.30 hores a la sala de conferències del Menador i també es podrà seguir pel canal de Youtube de les jornades.

El programa continuarà el dijous 11 de novembre amb l'ambientòleg i divulgador científic Andreu Escrivà, que explicarà el seu llibre “I ara jo que faig: com evitar la culpa climàtica i passar l'acció”. Així, s'implicarà la ciutadania en les accions necessàries per a atallar l'emergència climàtica. També serà ales 18.30 hores en el Menador.

Les Regidories de Transició Ecològica organitzen la tercera edició de les Jornades Construint i Alimentant Alternatives per a generar un espai de reflexió que oferisca polítiques davant la crisi climàtica i propostes per a garantir l'accés a l'habitatge. Es desenvoluparan del 9 al 27 de novembre.

El dissabte 16 seguiran amb la presentació de l'informe “Treball i Transició Ecològica, Fer front a la crisi des de la justícia social i ambiental”, en l'Edifici Sindical, a les 18.30 hores. El 18 de novembre es tractaran polítiques públiques per a mobilitzar habitatge buit i fer front a l'especulació, amb Masoveres, Espai Comú i Ajuntament de Mataró, a les 18.30 en el Menador. El 23, Sarai Fariñas (tècnica de CERAI) i l'ambientòloga María Sánchez debatran sobre sobirania alimentària i conservació de la biodiversitat. I el 27 conclouran les jornades amb una demostració culinària de productes de temporada amb la xef Cristina Ruiz.

Te puede interesar
Lo más visto