Marco recolza la pròxima edició d’Escale à Sète i projecta ‘Escala a Castelló’ a França

L'alcaldessa realitza una visita al municipi germanat de Châtellerault per a reforçar la col·laboració i generar nous intercanvis culturals

General 09 de noviembre de 2021 Redacció Redacció
08-11-21 Marco se reúne con el alcalde de Chatellerault

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, participarà aquest dimarts en la presentació d’Escale à Sète, el festival mariner germà d'Escala a Castelló, en un acte que consolida l'aliança estratègica entre totes dues ciutats en la seua aposta pel turisme de qualitat. L'acte servirà a més per a projectar a França la nova edició d'Escala a Castelló, que està prevista del 21 al 25 d'abril del pròxim any, i que tornarà a comptar amb el patrocini de la Comissió Nacional Espanyola de Cooperació amb la Unesco.

L'alcaldessa ha destacat la importància d'aquesta presentació per a l'impuls, consolidació i projecció internacional de la cita que en la seua pròxima edició recupera les dates inicials, en el segon cap de setmana de Setmana Santa. “Castelló i Sète treballen de la mà per a potenciar tots dos festivals mariners i afermar l'aposta per un turisme de qualitat, familiar i sostenible”, ha indicat. Marco ha recalcat que la participació de Castelló en la presentació de l'edició francesa “és una gran oportunitat per a continuar projectant internacionalment a escala com el nostre esdeveniment turístic de referència”.

Marco participarà en la presentació d’Escale à Sète junt a François Commeinhes, alcalde de Sète; Jean-Claude Gayssot, president del Port de Sète; Gilles Boidevezi, prefecte marítim del Mediterrani; Sophie Béjean, rectora de l'Acadèmia de Montpeller, entre altres autoritats.

D'altra banda, l'alcaldessa ha realitzat aquest dilluns una visita a Châtellerault, municipi germanat amb Castelló, i ha mantingut una trobada amb l'alcalde, Jean-Pierre Abelin, amb l'objectiu de reforçar la col·laboració i generar nous intercanvis culturals i formatius per a totes dues ciutats. A més, ha realitzat una visita a l'Escola Nacional de Circ de Châtellerault, que forma part de la Federació Europea d'Escoles de Circ Professionals, i ha mantingut una altra trobada amb Carlos Vianna, director general de l'Escola, i Maryse Lavrard, primera tinenta d’alcaldia i membre del consell d'administració de l'Escola. Durant la visita s'han abordat possibilitats de col·laboració, així com la possible inclusió de Castelló dins de la programació de la companyia.

Te puede interesar
Lo más visto