Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Castelló realçarà aquest dissabte la conservació del seu entorn natural amb una ruta i plantació en el Paratge Municipal de la Magdalena

Transició Ecològica organitza aquesta activitat dins de Celebrem amb la Natura pel Dia contra l'Explotació Ambiental

General 11 de noviembre de 2021 Redacció Redacció
09-11-2021 celebrem amb la natura

La Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló ha organitzat aquest dissabte 13 de novembre una ruta i plantació en el Paratge Municipal de la Magdalena amb motiu del Dia contra l'Explotació Ambiental. Aquesta activitat s'emmarca en la campanya ambienta de Celebrem amb la Natura.

El departament que dirigeix Fernando Navarro, en col·laboració amb Itinerantur, explicarà la importància de cuidar el territori per a aconseguir un equilibri ambiental i fer front a la crisi climàtica.

La iniciativa realitzarà primer una revisió de la plantació realitzada l'any passat en el Paratge Municipal de la Magdalena dins de Celebrem amb la Natura, i seguirà amb una gincana per la zona i un taller de nendo dango.

Es desenvoluparà de 10.30 a 13.30 hores. Les persones interessades a participar es poden informar en naturacastello.es i inscriure's en [email protected]

La campanya de Celebrem amb la Natura continuarà el 20 de novembre amb una gincana al parc Ribalta per a commemorar el Dia Mundial de les Ciutats i implicar la ciutadania en el desenvolupament d'un Castelló verd i sostenible.

09-11-2021 D.I. contra l'explotació ambiental 13 de novembre; Celebrem amb la Natura_page-0001

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter