El cor de la Unió Musical Santa Cecília d’Onda (UMSCO) es presenta demà al certamen Fira de Tots Sants de Concentaina en la seua segona final nacional.

Seran tres els cors que es mediran les veus aquest dissabte a Concentaina, el cor Diatessaron de Molina del Segura, el Aria Ensemble de Madrid i el cor de la UMSCO

12 de noviembre de 2021 Redacció Redacció
23752eb7-5b20-443d-ad39-d959e697cc14

El cor de la Plana Baixa porta quasi dos anys preparant-se per a aquest esdeveniment, en unes condicions molt exigents. Als assajos online hi ha que sumar els que han fet de manera presencial amb la mascareta ficada, el que dificulta sobre manera la vocalització de les cançons o la respiració, molt important per a cantar de manera correcta. 

 I és que el de la UMSCO, encara de trobar-se dins dels cors amateurs, ja fa temps que destaca sobre la resta d’agrupacions de la província. A l’any 2016 van estar interpretant el Requiem de Mozart per tota la comunitat, rebent crítiques molt positives. Tampoc és la primera vegada que s’enfronten a una final d’aquestes característiques. Ja ho van fer a l’any 2018 en el mateix certamen, on van guanyar un segon premi i el premi del públic. La seua directora, Nadia Stoyanova, ha optat en aquesta ocasió per un repertori poc conegut i d’estil molt divers, on crida l’atenció l’última peça, Kalugerine, una cançó popular de la seua terra natal, Bulgària, en la que buscaran sorprendre al jurat, format per cinc professionals del camp del cant coral.

 

Lo más visto