El Consell aprova la creació de nous ensenyaments universitaris en les universitats públiques valencianes

El Consell aprova la creació de nous ensenyaments universitaris en les universitats públiques valencianes

Educació 12 de noviembre de 2021 Redacció Redacció
2019-julio-Balance-rectorado-UJI-1
Font: Economia3.com

El Ple del Consell ha acordat la creació de nous ensenyaments universitaris oficials de grau, màster i doctorat a la Universitat de València-Estudi General (UV), la Universitat Politècnica de València (UPV), la Universitat Jaume I de Castelló de la Plana (UJI) i la Universitat Miguel Hernández d'Elx (UMH).

Aquesta iniciativa, que parteix de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital a petició de les universitats, autoritza els citats centres públics valencians la implantació en el curs 2021-2022 de nous ensenyaments universitaris de grau, màster i doctorat.

En concret, el Consell autoritza la implantació d'un doctorat, cinc graus i set màsters nous en el curs 2021-2022.

A la Universitat de València s'autoritza la creació del doctorat en Nanociència i Nanotecnologia, que ofereix 25 places de nou ingrés.

A la Universitat Politècnica de València s'implanten els graus de Disseny Arquitectònic d'Interiors, Matemàtiques i Enginyeria Física; a més del Màster Universitari Erasmus en Millora Genètica Vegetal, el Màster Universitari Erasmus en Ondas, Acústica, Vibracions, Enginyeria i So, i el Màster Universitari Erasmus en Enginyeria Tèxtil.

Per part seua, a la Universitat Jaume I de Castelló de la Plana es crearan els graus en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport i el Grau en Intel·ligència Robòtica; així com el Màster Universitari Erasmus en Robòtica Intel·ligent Marina i Marítima i el Màster en Tecnologia *Geoespacial.

Finalment, la Universitat Miguel Hernández d'Elx implantarà dos nous màsters; el Màster Universitari en Estadística Computacional i Ciència de Dades per a la presa de decisions, i el Màster Universitari en Fisioteràpia per a l'abordatge del dolor Neuro-Músc

Te puede interesar
Lo más visto