Joventut impulsa la primera Setmana de la Dansa Urbana amb activitats en el Casal Jove del Grau

Ribes destaca la iniciativa emmarcada en el programa ‘Art Urbà Jove’ i destinada a promoure la formació en aquesta disciplina

General 16 de noviembre de 2021 Redacció Redacció
PROGRAMACION-DEF-CON-HORARIOS-BIEN

L'Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Joventut, ha organitzat la Setmana de la Dansa Urbana, que es desenvoluparà a partir de demà, 16 de novembre, i fins al 21 de novembre, en el Casal Jove del Grau. Una iniciativa gratuïta, prèvia inscripció a través de setmanadansaurbana.es, que inclou tallers, exhibicions, espectacles i concerts.

“Des de Joventut impulsem aquesta nova oferta de formació i oci per als i les joves per primera vegada dins del programa Art Urbà Jove, ampliant així les propostes que des de l'administració municipal posem a l'abast de la ciutadania”, ha destacat el regidor de Joventut, Jorge Ribes. “Donem suport així a una disciplina que practiquen molts i moltes joves amb classes que impartiran professionals”, ha detallat Ribes.

La programació, que es pot consultar en juventud.castello.es, comença demà amb tallers d’urban i break dance des de les 18.30 fins a les 20.30 hores. El dimecres 17 es repetiran a la mateixa hora i el divendres 19 es faran des de les 17.30 a les 19.30 hores. El divendres 19 a les 20.10 hores hi haurà concert de Zeta, i prèviament, a les 19.45 hores participarà el Conservatori Professional de Dansa. Per al dissabte, se succeiran les activitats des de les 12.00 hores, amb Beat Mode, Suma Dance, Heels, Grans i Menuts, Delinquentes, Netgoals, Commercial Vibz, Commercial Kids i Furious Slap. Acabarà la jornada amb l'actuació d'Adriana Verdoy a les 20.20 hores. El diumenge, a les 12.00 hores, tancarà el programa una sessió de fussion beat.

Te puede interesar
Lo más visto