Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Joventut impulsa la primera Setmana de la Dansa Urbana amb activitats en el Casal Jove del Grau

Ribes destaca la iniciativa emmarcada en el programa ‘Art Urbà Jove’ i destinada a promoure la formació en aquesta disciplina

General 16 de noviembre de 2021 Redacció Redacció
PROGRAMACION-DEF-CON-HORARIOS-BIEN

L'Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Joventut, ha organitzat la Setmana de la Dansa Urbana, que es desenvoluparà a partir de demà, 16 de novembre, i fins al 21 de novembre, en el Casal Jove del Grau. Una iniciativa gratuïta, prèvia inscripció a través de setmanadansaurbana.es, que inclou tallers, exhibicions, espectacles i concerts.

“Des de Joventut impulsem aquesta nova oferta de formació i oci per als i les joves per primera vegada dins del programa Art Urbà Jove, ampliant així les propostes que des de l'administració municipal posem a l'abast de la ciutadania”, ha destacat el regidor de Joventut, Jorge Ribes. “Donem suport així a una disciplina que practiquen molts i moltes joves amb classes que impartiran professionals”, ha detallat Ribes.

La programació, que es pot consultar en juventud.castello.es, comença demà amb tallers d’urban i break dance des de les 18.30 fins a les 20.30 hores. El dimecres 17 es repetiran a la mateixa hora i el divendres 19 es faran des de les 17.30 a les 19.30 hores. El divendres 19 a les 20.10 hores hi haurà concert de Zeta, i prèviament, a les 19.45 hores participarà el Conservatori Professional de Dansa. Per al dissabte, se succeiran les activitats des de les 12.00 hores, amb Beat Mode, Suma Dance, Heels, Grans i Menuts, Delinquentes, Netgoals, Commercial Vibz, Commercial Kids i Furious Slap. Acabarà la jornada amb l'actuació d'Adriana Verdoy a les 20.20 hores. El diumenge, a les 12.00 hores, tancarà el programa una sessió de fussion beat.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter