Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Torna el mercat setmanal de trufa negra de Culla

Se celebrarà cada diumenge, a partir del 28 de novembre, fins al final de la temporada

General 26 de noviembre de 2021 Redacció Redacció
IMG_4178

Després d'una primera edició truncada per la restriccions de mobilitat a causa de la pandèmia i per la gran nevada esdevinguda l'any passat, Culla reprén amb il·lusió la celebració del ‘Mercat de la Trufa i Productes del Maestrat’ el pròxim 28 de novembre. La cita es repetirà cada diumenge de la temporada fins a principis del mes de març.

Aquesta iniciativa va nàixer de ‘Culla 20 30’, un grup d'empresaris autòctons, que té la intenció de promoure i sumar oportunitats de futur en la dècada vinent en aquesta localitat de l'Alt Maestrat. Entre altres activitats promogudes per aquest col·lectiu, destaca aquest mercat ambulant dominical a fi de donar a conéixer el gran potencial culinari d'aquest fong i l'oferta turística del Culla entorn de la gastronomia. És per això que comptarà amb 18 punts de venda en els quals, a més de poder adquirir trufa fresca directament del truficultor i a preus molt competitius, també es podran a la venda altres productes locals com a mels, olis, fruita seca, embotits, formatges, pa o rebosteria típica. A més, l'esdeveniment és l'excusa perfecta per a conéixer l'important patrimoni històric i cultural del municipi, declarat un de ‘Els Pobles més bonics d'Espanya’.

L'activitat també compta amb el suport de l'Ajuntament de Culla, que ha volgut sumar-se a un "projecte fonamental" per a promocionar el talent, combatre la despoblació i dinamitzar econòmicament la localitat.

IMG_4098

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter