La Generalitat àmplia el parc públic amb 30 nous habitatges gràcies al segon concurs d'adquisició

En una primera fase s'han adquirit 30 habitatges en 9 municipis, per un import de 3.012.398,24 euros

General 30 de noviembre de 2021 Redacció Redacció
Mediacion_La_Vall_Uixo

La Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica ha adquirit altres 30 habitatges per un import de 3.012.398,24 euros, dins del Segon Pla d'Adquisició d'Habitatges, destinat al lloguer i que permetrà ampliar el parc públic de la Generalitat en 9 municipis de la Comunitat Valenciana.

La Direcció General d'Habitatge i Regeneració Urbana ha formalitzat la compravenda d'aquests 30 habitatges que s'incorporaran al patrimoni públic d'habitatge de la Generalitat que té adscrit l'Entitat Valenciana d'Habitatge i Sòl (EVHA), per a la seua gestió, administració i adjudicació a aquelles persones amb dificultat d'accés a l'habitatge.

La directora general d'Habitatge, Elena Azcárraga, ha detallat que, de l'import total, 362.890,96 euros corresponen a habitatges de la província de Castelló, 311.173,29 euros a la província de València i 2.338.333,99 a la província d'Alacant. Situant-se el valor mitjà dels habitatges adquirits entorn dels 100.413,27 euros.

Per províncies, els habitatges estan situades en els municipis de la Vall d'Uixó (1 habitatge), Castelló de la Plana (2 habitatges), Moncofa (1 habitatge) a la província de Castelló; Sagunt (2 habitatges), Villanueva de Castelló (1 habitatge) i Montroi (1 habitatge) a la província de València; i Alacant (5 habitatges), Elx (8 habitatges) i Xixona (9 habitatges) a la província d'Alacant.

La tramitació de l'actual concurs per a adquirir habitatge continua en marxa, a l'espera de recopilar un nou paquet per a formalitzar les compravendes en les pròximes setmanes.

Els criteris d'adjudicació i valoració que s'han tingut en compte per a la selecció dels habitatges han sigut la necessitat i la demanda existent (fins a 15 punts); tipologia i característiques de l'habitatge (fins a 30 punts); ubicació en el municipi (fins a 5 punts); caracterització de l'oferent (fins a 5 punts); taxació pericial (fins a 5 punts) i oferta econòmica (fins a 40 punts).

Te puede interesar
Lo más visto