José Martí es reuneix amb el Partit Popular per acordar els pressupostos de la Diputació de 2022

Els comptes provincials seran expansives, superaran els 177 milions d'euros i tenen l'objectiu de continuar avançant en la recuperació econòmica i social de la província

Política 30 de noviembre de 2021 Redacció Redacció
1463-1024

El president de la Diputació, José Martí, ha mantingut una nova reunió amb el Grup Popular per a continuar explorant vies d'acord de cara a l'aprovació dels pressupostos de la institució provincial per a 2022. En aquest sentit, ha assenyalat que «que estem fent passos cap a un possible consens amb el Partit Popular». En la trobada han participat els diputats de l'equip de govern Santiago Agustí i Santi Pérez, el portaveu del PP, Vicent Sales i la portaveu adjunta, Marí Ángeles Pallarés.

L'objectiu del president és «forjar acords que ens permeten aconseguir un pressupost de tots», que ha recordat que «es va començar a gestar el mes de setembre passat quan es van iniciar les reunions comarcals amb les alcaldesses i els alcaldes de la província». Segons ha explicitat que «seria ideal que fórem tots junts cap a un pressupost expansiu».

Cal recordar que l'equip de govern de Martí treballa en un pressupost per a l'any 2022 que superarà els 177 milions d'euros, una xifra històrica que «té com a objectiu clar avançar en la recuperació econòmica i social de la província, iniciada ja en aquest 2021, en el qual hem fet un esforç inversor important perquè els nostres ajuntaments disposen de fons per a fer front a l'impacte negatiu que ha provocat la pandèmia per la Covid-19».

Els 177 milions que maneja l'equip de govern, format per PSPV i Compromís, suposen un augment del 5,5 per cent respecte als comptes del present exercici. Un augment que «reflecteix l'intens treball que s'està realitzant perquè ningú es quede arrere i tots els ajuntaments puguen continuar avançant en les actuacions que atenguen les necessitats de les seues veïnes i veïns».

Te puede interesar
Lo más visto