Ximo Puig anuncia un acord amb BP per a col·laborar en la descarbonització

El president de la Generalitat ha assistit a l'acte de commemoració de trenté aniversari de la presència de BP Oil en la refineria de Castelló de la Plana

General 02 de diciembre de 2021 Redacció Redacció
FOTO_1_BP_OIL

El president de la Generalitat, Ximo Puig ha assistit a l'acte de commemoració del trenté aniversari de la presència de la multinacional BP Oil en la refineria de Castelló de la Plana, on ha anunciat un acord amb la multinacional BP per a col·laborar en el procés de descarbonització del sector de la mobilitat.

Aquest acord es concretarà pròximament a través de la conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, amb el doble objectiu d'abordar la millora de "les polítiques de mobilitat sostenible de la Generalitat i de les operacions de les grans infraestructures de transport", ha assegurat el president.

Així mateix, ha indicat que l'acord serà extensible a altres àrees de l'administració valenciana i respon a una "actitud crucial" en un escenari post-pandèmic, en el qual es pretén incrementar la col·laboració públic-privada; recolzar a les millors empreses per a avançar en la recuperació, així com apostar per la innovació.

Durant la seua intervenció, Ximo Puig ha felicitat la multinacional BP per la transformació energètica que ha iniciat, alineada amb el pla de recuperació cap a una economia sostenible que aposta per la reducció d'emissions i lidera projectes europeus per a la producció d'hidrogen verd.

En el transcurs de l'acte, el president ha destacat la contribució de BP Oil a l'impuls de l'economia de Castelló i de la Comunitat Valenciana i ha valorat la seua aposta per la sostenibilitat i per continuar avançant en la innovació.

Finalment, ha assenyalat que BP és la segona empresa de la Comunitat Valenciana i la primera de la província de Castelló, que genera milers d'ocupacions i repercuteix directament en l'activitat del port de Castelló de la Plana.

Te puede interesar
Lo más visto