Detingut un home per apropiar-se de donacions de la Palma i vendre-les en botigues de segona mà

L'estafador es va oferir a traslladar fins a la Palma en tres contenidors totes les donacions que una associació de Tenerife havia rebut 

Successos 03 de diciembre de 2021 Redacció Redacció
2021-12-03_estafa_lapalma_tenerife_02

La Guàrdia Civil ha detingut a un home com a autor d'un delicte d'estafa per apropiar-se de donacions de la Palma i vendre-les en botigues de segona mà. El valor del recuperat ascendeix a 15.000 euros. El detingut va oferir la seua ajuda a una associació benèfica de Tenerife per a traslladar fins a la Palma els estris i el menjar que havia aconseguit recol·lectar. Fent-se passar per un gestor d'una falsa associació solidària, l'estafador va aportar els tres contenidors per a carregar-los amb totes les donacions. 

Després de demorar-se el transport, l'associació afectada va contactar amb ell per a conéixer els motius del retard, i va rebre com a resposta un vídeo en el qual es veia a diverses persones realitzant una descàrrega i repartiment d'estris. No obstant això, les imatges eren antigues i no corresponien amb cap trasllat real a l'illa de la Palma.
Els investigadors han comprovat que els contenidors es troben en el mateix lloc on van ser omplits, en la localitat de San Isidro.

Guàrdies civils de Granadilla de Abona (Tenerife) han dut a terme diversos registres autoritzats pel jutjat d'instrucció número 4 d'aquesta localitat.

Te puede interesar
Lo más visto