Onda crida als gamers ondenses a competir i gaudir d'una completa jornada de videojocs

L'Ajuntament ha organitzat per al pròxim 11 de desembre una ‘Gaming Experience’ amb tornejos i jocs lliures

General 05 de diciembre de 2021 Redacció Redacció
casal jove onda

Onda es convertirà en la capital dels videojocs i esports electrònics dissabte que ve 11 de desembre amb la primera ‘Gaming Experience’ que organitza l'Ajuntament, a través del Casal Jove. Durant tota la jornada, els gamers ondenses podran participar en els diferents tornejos organitzats així com gaudir de la zona de joc lliure amb realitat virtual, GT Sport, Play Station 5, Nintendo, Just Dance o Guitar Hero.

Així, el Casal Jove obrirà d'11 a 14 hores i de 16 a 20 hores per a acollir a més de 100 jugadors disposats a competir per a alçar-se amb la victòria de la parada i els premis compostos per la medalla de cristall d'Omega i material gaming. L'entrada serà gratuïta encara que requereix inscripció prèvia en omegawg.com.

El regidor de Joventut, Vicent Bou, ha anunciat l'esdeveniment i ha explicat que “el Casal Jove s'adapta a les demandes dels usuaris i hui dia el principal entreteniment de molts són els esports electrònics, per la qual cosa hem preparat aquesta divertida i emocionant activitat per a viure un dia inoblidable”.

FIFA, Fortnite i Mario

Els diferents tornejos es desenvoluparan entorn als videojocs FIFA 21, Super Smash Bros, Fortnite i Mario Kart. En tot moment el Casal Jove vetlarà pel complint amb totes les normes de seguretat, salut i higiene enfront del COVID.

D'altra banda, dins de la programació de Nadal, l'Ajuntament ha programat per al divendres 17 jocs gegants, tallers i pintacares, així com tres jornades de cinema gratuït. Tota la programació es pot consultar en www.onda.es

Te puede interesar
Lo más visto