El Consell aprova la pròrroga del conveni de col·laboració amb la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació

La pròrroga del conveni amb la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport és de quatre anys

General 06 de diciembre de 2021 Redacció Redacció
facana-principal-cvmc

El Ple del Consell ha aprovat l'addenda del conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport i la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació. La pròrroga del conveni és de quatre anys.

 El conveni signat en 2017 estava centrat en l'impuls de projectes en quatre àrees: educació i divulgació de la investigació, cultura, esport i normalització lingüística. Dins d'aquests quatre eixos s'han dut a terme durant quatre anys infinitat d'activitats, accions i projectes.

 El conveni inclou activitats de cooperació, distribuïdes en diversos àmbits d'actuació. En l'àmbit de política lingüística, hi ha activitats com l'elaboració i l'adaptació de materials i produccions per a l'aprenentatge de valencià, anglés i altres llengües.

 En l'àmbit de l'educació i la divulgació de la investigació, l'elaboració de material transmèdia sobre diversos temes d'interés educatiu, així com l'elaboració de produccions i material per al foment de la lectura.

 En l'àmbit de la cultura, es fomentarà la presència habitual de continguts culturals en els informatius i en les graelles de programació, així com la retransmissió, l'enregistrament i l'emissió d'activitats artístiques d'especial valor documental o patrimonial, i el foment de la participació dels creadors i intèrprets valencians.

 En l'àmbit dels esports, s'elaboraran produccions i materials que fomenten els valors de l'esport i l'activitat física, i el suport a la programació de l'esport base i d'activitats relacionades amb la pilota valenciana, els esports i els jocs tradicionals com a part del patrimoni esportiu i cultural.

Te puede interesar
Lo más visto