Els hotels de la Comunitat Valenciana confirmen una ocupació final del 70% aquest pont de desembre

Destaca l'interior de València que ha registrat una ocupació pròxima al 80% i el litoral de Castelló que ha aconseguit el 73%

General 10 de diciembre de 2021 Redacció Redacció
El-Grau
Font: Tusdestinos.net

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat aquest dijous que "els hotels de la Comunitat Valenciana han registrat una ocupació turística del 70% aquest pont de desembre, cosa que significa que les previsions s'han complit, fins i tot han pujat lleugerament en alguns destins i zones, per les reserves realitzades en l'últim moment".

D'aquesta manera, el titular de Turisme ha assenyalat que "l'ocupació real aquests dies festius s'ha situat en un 70,01% als hotels de l'interior, la qual cosa suposa un 0,8 més que la previsió inicial; i el litoral ha registrat una ocupació final del 68,58%, un 0,7 més que la previsió del passat divendres".

Colomer ha avançat així els resultats de l'enquesta realitzada aquest dijous per Turisme Comunitat Valenciana a una mostra representativa d'hotels, tant d'interior com del litoral de la Comunitat per a les passades nits del 4, 5, 6 i 7 de desembre, per a comprovar l'ocupació final dels seus establiments.

L'interior supera el 70%, amb 0,8 punts més que la seua previsió

Així, segons el balanç final referit a aquesta festivitat d'àmbit nacional, la zona amb major ocupació ha sigut l'interior de la província de València amb un 78,27% d'ocupació, exactament igual a la seua previsió; seguit de l'interior de la província de Castelló, l'ocupació real de la qual ha sigut del 75,83%, 1,3 punts més que les seues previsions.

Per part seua, l'interior de la província d'Alacant, amb una ocupació total del 53,73%, ha pujat un 0,6 punts la seua ocupació prevista.

Amb aquests resultats, es confirma la pujada interanual de l'ocupació turística a l'interior de la Comunitat Valenciana aquest pont de la Immaculada, que tal com vam apuntar divendres passat, els hotels de l'interior de València han registrat 18 punts percentuals més que en 2020, l'interior de la província de Castelló ha pujat 6 punts interanuals; i a la província d'Alacant, els hotels d'interior han registrat un augment del 7% interanual.

El litoral frega el 69%, un 0,7% més del que es preveu

Respecte al litoral, els resultats del balanç real d'ocupació de Turisme registrats aquest Pont de la Constitució, indiquen que els hotels de costa de la Comunitat Valenciana han registrat una ocupació final del 68,58%, un 0,7 més que el que es preveu.

El percentatge més elevat l'ha registrat la ciutat de València, amb un 75,35% d'ocupació, la mateixa dada que les previsions. Seguit del litoral de Castelló, els hotels del qual han ocupat el 72,74% de les seues places, un 0,3 més que la seua previsió.

Així mateix, el litoral d'Alacant, sense comptar Benidorm, ha tingut una ocupació del 70,28%, 5,6 punts percentuals més que el que es preveu; i el litoral de València ha ocupat el 47,32 de les seues places hoteleres, 6,1% més que les previsions.

Te puede interesar
Lo más visto