adComunica difon la marca turística de Culla 

L'Associació per al Desenvolupament de la Comunicació celebra aquest dissabte 11 de desembre una trobada entorn de la marca territori i per a posar en valor el potencial de la localitat de l’Alt Maestrat

General 10 de diciembre de 2021 Redacció Redacció
211608
Font: Traveler.es

L'Associació per al Desenvolupament de la Comunicació (adComunica) ha organitzat per a aquest dissabte 11 de desembre una trobada entorn de la marca turística de Culla, amb la col·laboració de l'Ajuntament de la localitat, que forma part de l'Associació dels Pobles Més Bonics d'Espanya.

La jornada començarà a les 9.30 h amb una visita al Parc Miner del Maestrat, que serà conduïda per la regidor de Cultura de Culla, Mª Pilar Moliner. Posteriorment, els assistents es desplaçaran al centre històric de la població i gaudiran d'una degustació de productes locals en l’Antiga Presó, seguida d'una visita guiada patrocinada pel consistori, l'alcalde del qual, Heredio Bellés, també participarà en la trobada.

A partir de les 13 h es desenvoluparan en l’Antiga Presó diverses ponències entorn de la marca turística de la localitat. D'una banda, el secretari municipal i coordinador d'activitats turístiques, Paco Bellés i el responsable de comunicació de l'Ajuntament, Alejandro Cabrera, parlaran sobre ‘Creació del producte turístic Culla i gestió de la comunicació’, mentre que María Sánchez de Mora, professora de la Universitat Jaume I, dissertarà sobre el potencial de les marques-territori.

Finalment, el soci d'adComunica i CEO de Aquíestoy Caravaning, Fabrizio Muzzati, desenvoluparà una intervenció sobre el ‘caravaning’ com a additiu del turisme rural. Finalment, la trobada es tancarà amb un menjar en el restaurant de l'Hotel de Muntanya Novella de Benassal.

L'Associació per al Desenvolupament de la Comunicació és una entitat sense ànim de lucre promoguda per professors universitaris, directors de comunicació d'empreses privades i directius de mitjans de comunicació de Castelló que es dedica al foment i el desenvolupament de la comunicació en tots els seus vessants.

Te puede interesar
Lo más visto