L'IVC posa a la venda els nous abonaments culturals del Teatre Principal i Auditori de Castelló

Aitana Sánchez Gijón, Adriana Ozores, les germanes Labèque o Brodsky Quartet, entre els noms del primer trimestre de 2022

Cultura 14 de diciembre de 2021 Redacció Redacció
logo-institut-valencia-cultura

Cultura, per mitjà de l'Institut Valencià de Cultura, posa a la venda els abonaments culturals per al primer trimestre de 2022 al Teatre Principal i Auditori de Castelló. El nou sistema de venda permetrà adquirir els abonaments tant en taquilla com en el web de l'IVC i es posaran a la venda avui.

 El delegat territorial de l'IVC a Castelló, Alfonso Ribes, ha anunciat que "estrenem un nou sistema d'abonaments que facilitarà al públic la venda i renovació, ja que incorporem el web i ampliem els punts de venda a l'Auditori". Ribes ha assenyalat que "malgrat que serà més fàcil a partir d'ara la compra d'abonaments, en aquest primer trimestre, en el cas del Principal, no es podran fer les renovacions dels abonats actuals i, per tant, tots els interessats hauran d'iniciar el procés novament".

 Teatre Principal de Castelló

 L'abonament general del Teatre Principal de Castelló ofereix huit espectacles al llarg del primer trimestre de 2022. "La línia del Principal de Castelló continua sent la de programar amb segell de qualitat, que garanteix que el que veuràs a l'escenari paga la pena", ha remarcat Ribes, que s'ha mostrat agraït "per la gran resposta del públic que hem tingut al llarg d'aquest trimestre amb 300 abonats al Principal i exhaurint entrades en obres com 'Los asquerosos', 'La casa de los espíritus' o aquest cap de setmana amb la representació de Juan Diego Botto 'La noche sin luna', a partir de textos de Federico García Lorca".

 El Teatre Principal oferirà dins de l'abonament obres com 'Malvivir', amb Aitana Sánchez Gijón; 'Alma y palabra', amb Adriana Ozores i Lluís Homar, o 'True West', amb Tristán Ulloa i Pablo Derqui. Durant el trimestre també es podrà gaudir d'una nova producció de l'IVC, 'Adéu!', que compta amb la direcció de Lucas Escobedo.

 Els preus de l'abonament general per a assistir a 8 obres tenen un preu de 30 euros fins a 100 euros, depenent de la butaca en platea, amfiteatre o paradís. Els abonaments donen dret a comprar entrades per al cicle 'Els dijous al Principal' per només 3 euros l'espectacle. L'abonament reduït per a 4 espectacles té un preu de 50 euros.

 Els abonaments es posaran a la venda a partir del 14 de desembre a les 09.00 hores en el web taquilla. ivc.gva.es i a les taquilles del Principal i l'Auditori. Més informació dels horaris a les xarxes socials i el web de l'IVC.

 Auditori de Castelló 

L'Auditori de Castelló començarà l'any nou amb la Jove Orquestra Simfònica de la Generalitat Valenciana amb la direcció de Pablo Rus i un programa format per Txaikovski i Dvorak. L'abonament de l'Auditori ofereix la possibilitat de gaudir de huit concerts dins de la programació de música clàssica amb "propostes de rellevància internacional com la presència del duo de pianos format per les germanes Labèque o el Trio Benedetti, que oferiran peces de Schumman o Brahms, l'espectacular Trio S?ra o un dels millors quartets amb reconeixement internacional com és Brodsky Quartet", ha destacat Ribes.

 Durant el trimestre, l'Orquestra de la Comunitat Valenciana, amb la direcció de Josep Pons, farà un concert amb un programa format per Manuel de Falla i Maurice Ravel. Per l'altra banda, l'Orquestra Simfònica de Castelló presenta peces de Dvo?ák o Arriaga amb la direcció de Paulo Martins.

 La renovació d'antics abonaments de l'Auditori es farà del 14 al 17 de desembre en el web ivc.gva.es i taquilles. La venda de nous abonaments i canvis serà a partir del 21 de desembre.

Te puede interesar
Lo más visto