Ballester visita les obres del mega centre logístic d'Amazon que es prepara per a obrir en 2022

L'Ajuntament d'Onda i la companyia coordinen la fase final de les obres en el polígon Sud-13

General 13 de diciembre de 2021 Redacció Redacció
Amazon_03

L'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, ha tingut l'oportunitat de visitar, al costat de tècnics municipals, les obres del nou centre logístic que la multinacional Amazon està construint en l'àrea industrial Sud-13. Ballester ha pogut comprovar de primera mà l'avanç dels treballs de muntatge de les pick towers de l'interior de la nau així com la resta d'elements que conformen la planta de 54.000 metres quadrats. A més, l'equip municipal i els responsables de l'obra han mantingut una reunió de coordinació amb l'objectiu de coordinar la fase final del projecte. Es preveu que aquest modern centre logístic comence a operar en 2022.

“A Onda totes aquelles empreses que vulguen invertir, créixer i generar ocupacions trobaran la seua casa. No sols tenim les millors instal·lacions i la millor ubicació estratègica, sinó que oferim serveis formatius a la carta per a les empreses i incentius fiscals per a sumar competitivitat. Onda Logistic naix per a ser útils a les empreses i sumar oportunitats a Onda”, ha explicat la primera edil. 

Millora de polígons

En aquesta línia, l'Ajuntament segueix avant amb la seua aposta inversora per a millorar i modernitzar totes les àrees industrials de la ciutat a fi de sumar competitivitat a les empreses i atraure nous negocis. Recentment, el consistori ha adequat les zones verdes dels polígons Sud 13 i Sud 10, transformant-les en un espai agradable per al descans. A més, al llarg de tot l'any el govern municipal ha dut a terme diverses inversions, per més d'un milió d'euros, en les àrees industrials com la instal·lació de més de 100 hidrants per a actuar contra incendis, tasques de pintura i la col·locació de nova senyalització horitzontal i vertical. A més, també s'ha activat el Centre de Coordinació d'Emergències dotat a fi de millorar el temps de resposta tant a la ciutat com dels polígons industrials en cas d'emergència. D'aquesta manera la Policia Local pot coordinar de forma més efectiva els operatius així com la col·laboració amb bombers i cossos i forces de seguretat de l'Estat.

Tots aquests treballs, que contribuiran al fet que la zona industrial tinga una imatge renovada i millors serveis, s'emmarquen dins del pla d'acció Onda Logistic dirigit a fomentar la competitivitat de l'àrea i les seues infraestructures. Sobre aquest tema, en el pressupost de 2022 s'han habilitat 500.000 euros inicials per a continuar desenvolupant noves millores. 

Te puede interesar
Lo más visto