Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Papers de seda i una jornada gastronòmica projecten el producte de proximitat en la Fira de la Taronja de Castelló

El mercat de venda directa celebra dues activitats per a reforçar el suport al sector primari local

General 13 de diciembre de 2021 Redacció Redacció
12-12-2021 Fira Taronja 2

El repartiment de papers de seda i una jornada gastronòmica han reforçat aquest diumenge el producte local en la Fira de la Taronja de Castelló, que organitza la Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló. Innovadors dissenys de 15 estudis de l'Associació de Dissenyadors i Creatius la Exprimidora han omplit de color les compres de cítrics en el mercat de venda directa, mentre l’activitat de Gastro Taronja ha posat en valor les varietats de cítrics de Castelló i ha realitzat una demostració culinària en directe.

La plaça Fadrell ha congregat una important afluència de públic aquest diumenge en dues cites organitzades en el marc de la Fira de la Taronja, unes activitats que s'han impulsat de la mà del departament que dirigeix Fernando Navarro per a potenciar el consum de proximitat i els canals curts de comercialització i ajudar al sector citrícola local.

Els productors de la Fira de la Taronja han entregat les seues vendes de cítrics embolicats amb dissenys elaborats per 15 estudis en el marc la iniciativa Suc Creatiu. 2050: Utopies urbanes amb filtre taronja, impulsat per la Exprimidora per a commemorar el seu desé aniversari. Tradicionals en embolcalls per a vincular la mirada del disseny amb el sector primari i omplir les llars de Castelló.

D'altra banda, el mercat ha acollit la jornada Gastro Taronja, que ha comptat amb tallers que han ensenyat els cultius de la terra, tastos de varietats autòctones amb el sommelier David Remolar i l'agricultor Esteban Gimeno, i que ha culminat amb una demostració culinària en directe amb el títol Taronja al salat, de la mà de Nicolás Barrera i Fernando Huguet, que han elaborat un escabetx de carxofa i verat amb mandarina.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter