El TRAM de Castelló ofereix serveis especials amb motiu de les festes nadalenques

El servei s'amplia les nits del 17 i 18 de desembre amb l'última eixida des del Raval Universitari cap al Grau a les 3.30 hores i des del Grau al Raval a les 4.00 hores

General 16 de diciembre de 2021 Redacció Redacció
maxresdefault (1)
Font: Uji.es

El TRAM de Castelló amplia els seus horaris per a oferir serveis especials nocturns i facilitar la mobilitat en transport públic amb motiu de les aquestes festes nadalenques.

Així per a aquest pròxim cap de setmana, igual que es ja es va realitzar el passat, s'ha previst augmentar el servei nocturn tant el divendres 17 i com el dissabte 18 de desembre. D'aquesta manera, l'última eixida del TRAM des del Raval Universitari cap al Grau serà a les 3.30 hores i l'última eixida des del Grau en direcció al Raval s'ha fixat per a les 4.00 hores. El cicle es mantindrà com de costum en els serveis nocturns, cada hora des de capçalera.

A més, el dia 31 de desembre, Nit de cap d'any, el TRAM donarà servei fins a les 6 de la matinada del dia 1 de gener, amb cicles de 30 minuts des de les capçaleres del Raval Universitari i el Grau.

Els horaris previstos estaran disponibles i es podran consultar en les parades de la xarxa, així com en la pàgina web del TRAM de Castelló.

Segons ha explicat el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, "es tracta d'oferir més servei de transport públic als ciutadans i ciutadanes de Castelló durant aquestes dates que es preveu un augment de la demanda en hores no habituals del servei".

En aquest sentit el conseller ha afegit que "la Generalitat, en la seua aposta signa pel transport públic, ha impulsat aquesta ampliació d'horaris nocturns per a facilitar la mobilitat i que aquesta siga segura". Així mateix, ha recordat la necessitat continuar mantenint les mesures de seguretat davant la COVID-19.

Te puede interesar
Lo más visto