Quilòmetres de Pizza, el fenomen de les pizzes de fins a dos metres, per fi en franquícia

La signatura de pizzeries gurmet de fins a dos metres compta amb 8 locals propis i planeja una expansió sostenible a nivell nacional amb 20 locals en 5 anys

General 19 de diciembre de 2021 Redacció Redacció
cocina

Quilòmetres de Pizza, la signatura de pizzeries gurmet de fins a 2 metres, presenta el seu pla d'expansió mitjançant un model de franquícies amb el qual planeja obrir fins a 20 nous locals en tota Espanya en els pròxims 5 anys. Segons Fernando Godoy, soci director del grup Quilòmetres de Pizza, “volem basar el nostre creixement en un model sostenible, orientat a la qualitat i no a la quantitat. Per a això, és fonamental seleccionar acuradament els socis que es vulguen incorporar al nostre model, i, per part nostra, posar tot l'afecte en forma de know-how perquè l'experiència gurmet i social dels nostres restaurants continue sent un èxit, com fins ara”.
 
Pizza gurmet de fins a 2 metres: una idea única en el món, nascuda a Espanya

Quilòmetres de Pizza va nàixer en 2013, de la mà de quatre socis amb trajectòries professionals amb poc en comú —un creatiu publicitari, un alt executiu immobiliari, un professional dels mercats financers i el millor pizzaiolo espanyol—, amb un propòsit clar: reinventar el concepte de pizzeria per a oferir una experiència que fora única en el món. Així va nàixer el concepte de les pizzes per metres, perquè, com diu el mateix Godoy, “la qual cosa més ens agrada és unir a famílies, grups d'amics o companys de treball a través d'una cosa tan universal, saborós i digestiu com una bona pizza.”

En aquests huit anys, el grup ha crescut fins a comptar amb 8 restaurants propis en l'actualitat, repartits entre Madrid i Màlaga, 120 empleats, una facturació prevista per a 2022 superior als 8 milions d'euros i 500.000 clients satisfets any rere any.
 
 
La qualitat també es mesura per metres

Jesús Marquina, 5 vegades campió del món en elaboració de pizza, i el seu equip dissenyen personalment les pizzes de la carta. La massa és una de les claus perquè les pizzes siguen més lleugeres i digestives. El secret? S'importa un mix de farines únic i exclusiu des d'Itàlia; posteriorment les masses s'hidraten i fermenten a través d'un rigorós procés en cuina, per a rematar finalment amb una cocció perfecta en forns artesanals fabricats a mesura per la prestigiosa marca Castelli —el “Rolls-Royce” dels forns de pizza—. A més, Quilòmetres de Pizza ha integrat una escola de formació pròpia amb més de 20 anys d'experiència formant a professionals del sector de la pizza, on s'ha desenvolupat un programa de formació exclusiu i complet per a dotar als equips d'un coneixement íntegre d'inici a fi, per a fer de les pizzes una cosa única.
 
 
El model de franquícia: un creixement sostenible i de qualitat

Per a llançar aquest pla d'expansió, Quilòmetres de Pizza ha desenvolupat un projecte estratègic de la mà de Mundofranquicia, basat en la idea d'un creixement de qualitat i sostenible: un únic local per cada gran ciutat espanyola i mantenint 100% el caràcter artesà que confereix fer les pizzes en cada restaurant, seguint el procés artesà que dicten els cànons de l'Associació de Pizzaioli d'Itàlia.

El pla preveu aconseguir 20 nous locals en 5 anys, per tota Espanya, oferint als associats un projecte absolutament clau en mà, amb centralització de les compres, gestió de la localització i ubicació del negoci, disseny del manual personalitzat d'operacions, pla de formació i processos de control de qualitat i inversió en màrqueting i creativitat, sota la sòlida marca de Quilòmetres de Pizza.

El negoci tipus, per a Fernando Godoy, responsable del pla d'expansió, respon a un local d'entre 300 i 400 metres quadrats, en poblacions superiors als 250.000 habitants i zones comercials d'alt trànsit, per als quals seria necessari una inversió inicial de 500.000 euros. A través d'un procés d'entrevista personal, és possible accedir a tots els detalls de la inversió gestionada per Mundofranquicia.

Te puede interesar
Lo más visto