Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Castelló destinarà l'any vinent més de 200.000 euros en la millora del cementeri de Sant Josep

L'Ajuntament continua invertint en la dignificació del cementeri com a part del patrimoni emocional, cultural i històric de la ciutat

Economía 21 de diciembre de 2021 Redacció Redacció
20-12-21 Marco en el Consejo de Administración de la Empresa Mixta Nuevo Cementerio

L'Ajuntament de Castelló destinarà l'any vinent més de 200.000 euros dels beneficis de l'empresa mixta Nou Cementeri a continuar millorant i dignificant les instal·lacions del cementeri de Sant Josep. Així s'ha donat compte en l'últim consell d'administració de l'any de l'Empresa Mixta Nou Cementeri, celebrat aquest matí en el Menador i presidit per l'alcaldessa, Amparo Marco.

“És una nova inversió que destinarem principalment a la reparació de vials i millora del drenatge”, ha apuntat l'alcaldessa. “Unes actuacions amb les quals s'avança en la millora de les instal·lacions de Sant Josep i la seua dignificació, perquè el cementeri de Sant Josep forma part del nostre patrimoni emocional, cultural i històric, i amb aquestes millores garantim una atenció més digna i respectuosa”, ha indicat Marco.

Una de les intervencions es va adjudicar ja en la Junta de Govern Local celebrada la setmana passada, per 145.200 euros, i es correspon amb la segona fase de les obres en el Quadre Vell. Amb sis setmanes d'execució, el projecte per a la reparació dels vials d'aqueixa zona consisteix en el sanejament i eliminació dels elements deteriorats i la seua reposició amb nous elements que siguen més efectius i duradors. Per a la millora del drenatge s'instal·larà una conducció i embornals, que connectarà a la conducció executada en una fase anterior. En aquest sentit, la millora del drenatge evitarà que en episodis de pluges la zona quede negada.

Una altra de les actuacions planificades per a 2022, és la finalització de la reparació de vials del Quadre 5 que consistirà, entre altres actuacions, en l'arranjament de voreres perimetrals, adequació d'escales d'accés i rampes d'accés a sepultures.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter