Castelló destinarà l'any vinent més de 200.000 euros en la millora del cementeri de Sant Josep

L'Ajuntament continua invertint en la dignificació del cementeri com a part del patrimoni emocional, cultural i històric de la ciutat

Economía 21 de diciembre de 2021 Redacció Redacció
20-12-21 Marco en el Consejo de Administración de la Empresa Mixta Nuevo Cementerio

L'Ajuntament de Castelló destinarà l'any vinent més de 200.000 euros dels beneficis de l'empresa mixta Nou Cementeri a continuar millorant i dignificant les instal·lacions del cementeri de Sant Josep. Així s'ha donat compte en l'últim consell d'administració de l'any de l'Empresa Mixta Nou Cementeri, celebrat aquest matí en el Menador i presidit per l'alcaldessa, Amparo Marco.

“És una nova inversió que destinarem principalment a la reparació de vials i millora del drenatge”, ha apuntat l'alcaldessa. “Unes actuacions amb les quals s'avança en la millora de les instal·lacions de Sant Josep i la seua dignificació, perquè el cementeri de Sant Josep forma part del nostre patrimoni emocional, cultural i històric, i amb aquestes millores garantim una atenció més digna i respectuosa”, ha indicat Marco.

Una de les intervencions es va adjudicar ja en la Junta de Govern Local celebrada la setmana passada, per 145.200 euros, i es correspon amb la segona fase de les obres en el Quadre Vell. Amb sis setmanes d'execució, el projecte per a la reparació dels vials d'aqueixa zona consisteix en el sanejament i eliminació dels elements deteriorats i la seua reposició amb nous elements que siguen més efectius i duradors. Per a la millora del drenatge s'instal·larà una conducció i embornals, que connectarà a la conducció executada en una fase anterior. En aquest sentit, la millora del drenatge evitarà que en episodis de pluges la zona quede negada.

Una altra de les actuacions planificades per a 2022, és la finalització de la reparació de vials del Quadre 5 que consistirà, entre altres actuacions, en l'arranjament de voreres perimetrals, adequació d'escales d'accés i rampes d'accés a sepultures.

Te puede interesar
Lo más visto