L'Ajuntament de Peníscola lliurament 1500 cistelles de Nadal als més majors

La iniciativa s'ha posat en marxa ahir, el repartiment continua hui i finalitzarà demà dimecres, per als majors de 65 anys  

General 21 de diciembre de 2021 Redacció Redacció
IMG_6289

L'àrea de Festes de l'Ajuntament de Peníscola ha convocat als jubilats de la població al llarg d'aquesta setmana per a rebre un lot nadalenc de dolços típics.Aquesta iniciativa, instaurada en el municipi des de fa ja diversos anys, "pretén agrair la tasca dels més majors i la seua contribució a la societat" ha explicat l'edil de l'àrea de festes, Ramon Simó.

Enguany, aquesta iniciativa "cobra de nou, tal com va succeir l'any passat, més sentit" ha valorat el propi alcalde, Andrés Martínez, perquè "no hem volgut renunciar a tindre aquest detall en aquestes festes amb els més majors, un col·lectiu que ha estat patint molt durament les conseqüències de la pandèmia i que està vivint-la, en molts casos, en soledat".

Ahir va ser el primer dia de repartiment d'aquestes cistelles nadalenques, però els jubilats de la població podran rebre-les fins demà dimecres, dia en què finalitza el repartiment en la zona posterior del Servei d'Atenció Ciutadana.

En total, la regidoria preveu repartir 1500 lots nadalencs entre els més majors, "l'acolliment està sent molt emocionant, hem rebut molts missatges d'agraïment i reconeixement, estem tots molt sensibles davant la situació que compartim i les mostres d'afecte ens reconforten" ha explicat.

Simó ha sol·licitat als beneficiaris del servei que continuen complint amb les distàncies de seguretat i acudint de manera escalonada fins demà a recollir la seua cistella nadalenca.

Te puede interesar
Lo más visto