Les escoles municipals ofereixen 84 places per a activitats d'oci en períodes no lectius

L'Ajuntament inicia aquest dijous el primer període del projecte lúdic-educatiu gratuït per a menors de 0 a 8 anys

Educació 23 de diciembre de 2021 Redacció Redacció
1

L'Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Benestar Social, Dependència i Infància, ha posat en marxa el projecte ‘Activitats d'oci lúdic-educatives’ que es desenvoluparà durant els períodes no lectius coincidents amb el calendari laboral de Nadal, Magdalena i Pasqua. Així, s'han oferit 84 places per a cada període, el primer de quals ha arrancat aquest dijous amb activitats previstes en horari de 16.00 a 19.00 hores en els dies 23, 27, 28, 29 i 30 de desembre, a més dels dies 3, 4 i 7 de gener.

La regidora de Benestar Social, Dependència i Infància, Mary Carmen Ribera, ha explicat que el projecte es desenvoluparà a les escoles de primer cicle d'educació infantil de titularitat municipal ‘Chupetes’, ‘Biberons’ i ‘Peücs’ i està dirigit a menors de 0 a 8 anys. “Es tracta d'un projecte gratuït en el qual els xiquets i xiquetes podran realitzar activitats lúdic-educatives, esportives, recreatives i tot tipus de jocs durant aquestes dates”, ha apuntat.

En aquest primer període les activitats es desenvoluparan a l'escola ‘Chupetes’, mentre que en el segon període serà en ‘Biberons’ i en ‘Peücs’ durant el tercer. Els altres dos períodes estan previstos els dies del 22 al 25 de març (dates en les quals està prevista la Magdalena) i durant el període de Pasqua, del 19 al 22 d'abril.

Les inscripcions poden realitzar-se a través de l'enllaç https://forms.gle/7Uee7cU5wDkFW3Ps7.

La participació dels xiquets i xiquetes admeses serà gratuïta i durant les activitats es prestarà un servei de berenar. La distribució del nombre d'aules es realitzarà per trams d'edat i el nombre de xiquets/as per aula s'establirà en funció de la demanda.

Te puede interesar
Lo más visto