Celebrem amb la Natura reuneix enguany 383 persones i reforça la implicació ciutadana en la cura de l'entorn natural de Castelló

Completen l'aforament el 63% de les 16 activitats de la campanya organitzada per la Regidoria de Transició Ecològica

General 05 de enero de 2022 Redacció Redacció
28-12-2021 Celebrem amb la Natura

La campanya d'educació ambiental Celebrem amb la Natura, que organitza la Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló al costat de Itinerantur, ha comptat en l'edició d'enguany amb la participació de 383 persones, en un context marcat per les restriccions per la Covid-19. El 63% de les 16 activitats impulsades han completat l'aforament i el percentatge d'assistència respecte als inscrits ha fregat el 87%.

“La bona recepció la campanya d'educació ambiental posa de manifest que cada vegada hi ha més conscienciació ambiental per part de la societat, que valora la cura de l'entorn natural com una forma de vida. Aquestes dades ens anima a la Regidoria a continuar impulsant iniciatives per a implicar la ciutadania en la importància de la conservació del nostre medi natural”, ha destacat el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro, en la realització d'un balanç de l'edició d'enguany.

Celebrem amb la Natura té l'objectiu de commemorar diversos dies importants de caràcter ambiental per a conscienciar a la població de la importància de preservar l'entorn i el medi natural partint d'una perspectiva local per a arribar a una global.

El programa ha desenvolupat rutes per diferents espais i paratges naturals de la ciutat rutes de senderisme i ciclistes. tallers, jocs, plantacions d'espècies autòctones, xarrades, gimcanes i jornades de neteja en el litoral. Ha sigut present a la platja del Serradal, la Marjaleria, el Desert de les Palmes, la Magdalena, la Raca, Tossal Gross, Molí la Font, parc Ribalta, parc Litoral i parc Geòleg Royo.

S'han dut a terme des de març a desembre, en un exercici marcat pel covid-19, que ha restringit la participació en cada activitat a 30 persones.

El balanç inclou una enquesta realitzada als participants, en la qual el 80% valora la campanya com molt excel·lent, aconseguint el 100% si s'agrupen les categories de satisfactòria i molt satisfactòria.

Te puede interesar
Lo más visto