La Conselleria d'Habitatge compra 16 habitatges per 1,1 milions d'euros mitjançant el segon concurs d'adquisició per a ampliar el seu parc públic

Els immobles estan repartits en un total de 15 municipis, 7 a la província de Castelló, 6 en la de València i dues en la d'Alacant

General 08 de enero de 2022 Redacció Redacció
428262788
Font: Fotocasa.es

La Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica adquireix 16 d'habitatges a la Societat de Gestió d'Actius Procedents de la Reestructuració Bancària (Sareb) per un import de 1,1 milions d'euros.

Els immobles es troben localitzats en els municipis d'Orihuela, Moncofa, L'Alcudia, La Pobla Llarga, Algemesí, Vila-real, Almassora, Vinaròs, Borriana, La Pobla de Farnals, Paterna, Benicarló, Castelló de la Plana, El Campello i Gandia.

La compra s'ha efectuat a través de la Direcció General d'Habitatge i Regeneració Urbana mitjançant el segon concurs d'adquisició d'habitatges. Es tracta d'un mecanisme que sumat al tanteig i retracte i a la compra directa, "està permetent l'ampliació del parc públic d'habitatge de la Generalitat en totes aquelles zones de la Comunitat Valenciana amb una major necessitat d'habitatge públic, i poder oferir solucions residencials a les persones que més ho necessiten", tal com ha destacat el vicepresident segon i conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Héctor Illueca.

El secretari autonòmic d'Habitatge i Funció Social, Alejandro Aguilar, ha indicat que el segon concurs d'adquisició "està oferint unes dades molt positives com ho demostra l'escripturació notarial de 16 nous habitatges en el dia de hui". En aquest sentit, ha posat en valor la importància de les millores del plec del concurs actual que "han permés una flexibilització dels requisits per a aconseguir un major nombre d'ofertes".

La directora general d'Habitatge i Regeneració Urbana, Elena Azcárraga, ha formalitzat la compravenda notarial per a la seua incorporació al patrimoni públic d'habitatge de la Generalitat. A més, ha recordat que els immobles passen a inscriure's a l'Entitat Valenciana d'Habitatge i Sòl (EVHA), que s'ocuparà de la seua gestió, administració i adjudicació en règim de lloguer a persones en situació de vulnerabilitat.

Te puede interesar
Lo más visto