Castelló consolida el Servei de Manteniment de la Ciutat i resol el 82% d'incidències

López destaca la col·laboració de la ciutadania per a la millora de la ciutat gràcies a aquest servei que permet comunicar possibles deficiències

General 08 de enero de 2022 Redacció Redacció
04-01-22 SMC App en el móvil

El Servei de Manteniment de la Ciutat (SMC) de l'Ajuntament de Castelló ha registrat durant l'últim any (a data de 25 de novembre) un total de 17.036 incidències, de les quals s'han solucionat 13.940, la qual cosa suposa quasi el 82% de les incidències comunicades. Altres 2.373 han sigut assignades per a la seua resolució (el 14%). La resta són incidències que estan en estudi, pendents, han sigut rebutjades o són casos duplicats.

Del total de 17.036 incidències comunicades al SMC, la major part són per neteja i fems, desperfectes en carrers i voreres, jardineria, mobiliari urbà o senyalització, entre altres.

El regidor de Serveis Urbans, José Luis López, ha destacat que, a través d'aquest servei i gràcies a la “col·laboració dels nostres veïns i veïnes s'aconsegueix millorar la ciutat i arribar a tots els punts on es puga detectar l'existència d'un desperfecte urbà o una possible disfunció d'algun servei municipal”. “Comptar amb la participació directa de la ciutadania és molt important per a resoldre les incidències que detecten i comuniquen i poder atendre així les seues alertes", ha manifestat.

El Servei de Manteniment de la Ciutat és una eina útil per a la ciutadania i per al propi Ajuntament. Els veïns i veïnes poden comunicar a través de la pàgina web municipal o de l'aplicació per a dispositius mòbils Android i iOS aquells desperfectes o incidències que detecten. Unisquen vegada comunicada, es posa en marxa un dispositiu tècnic de cara a la seua gestió i resolució.

Cal recordar que el Servei de Manteniment de la Ciutat compta, des de 2016, amb l'aplicació mòbil que permet a la ciutadania comunicar qualsevol incidència a través d'una fotografia geolocalitzada i d'una manera més còmoda i ràpida. Una aplicació que, a més, permet a la persona que ha realitzat la comunicació un seguiment de la tramitació de la incidència.

Te puede interesar
Lo más visto