Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

La Diputació destina 100.000 euros a subvencionar a 105 associacions de majors de la província

Són ajudes que redunden en la millora dels serveis que es presten a aquestes persones en l'àmbit rural i tenen l'objectiu de contribuir a la millora de la seua qualitat de vida

General 10 de enero de 2022 Redacció Redacció
sorita

La Diputació de Castelló va destinar 100.000 euros en 2021 a subvencionar la implantació de programes i serveis de 105 associacions i entitats de persones jubilades i pensionistes de la província per a millorar la qualitat de vida del col·lectiu de persones majors. És una informació oferida per la vicepresidenta i responsable de l'àrea de Benestar Social, Patricia Puerta, qui ha destacat que aquesta línia d'ajudes «obeeix al compromís de l'actual equip de govern progressista de treballar per a l'erradicació de les desigualtats socials a les nostres comarques, procurant sempre que els nostres majors puguen millorar la seua qualitat de vida». Són subvencions que majoritàriament «tenen a veure amb l'envelliment actiu, la conciliació familiar i la realització d'activitats de caràcter social».

Segons ha explicat Puerta, dels 100.000 euros transferits a les associacions de persones majors de la província, al voltant de 40.000 han sigut per a inversions en equipaments i els 60.000 restants per a despeses corrents.

El que es pretén amb aquesta mena d'iniciatives és incrementar els serveis que es presten a la ciutadania, sobretot en l'àmbit rural, «perquè pensem que totes les persones majors han de tindre els mateixos drets, visquen on visquen, i perquè si hi ha serveis als pobles, resulta més fàcil mantindre població i lluitar contra l'èxode rural».

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter