El castell d'Onda es consolida com un dels principals reclams turístics de Castelló amb 34.000 visitants en 2021

L'Ajuntament plena la fortalesa de programació lúdica i cultural durant tot l'any per a posar-la en valor

General 13 de enero de 2022 Redacció Redacció
Castillo de Onda

L'Oficina de Turisme d'Onda ha donat a conéixer les xifres de visitants registrades durant l'any passat. Així, el castell de les 300 torres es consolida, una vegada més, com un dels principals reclams turístics de la província de Castelló en sumar, malgrat la pandèmia, 34.155 visitants. Així mateix, la Tourist Info situada en el centre històric, al costat de la medieval Font de Dins, també ha sumat més de 5.000 visitants que han acudit per a preguntar sobre els atractius d'Onda.

Aquestes xifres ratifiquen l'aposta del govern municipal per posar en valor el patrimoni local i donar a conéixer-lo entre turistes nacionals i estrangers. Així, a més de la promoció publicitària que es realitza a nivell autonòmic, l'Ajuntament plena la fortalesa d'una ambiciosa programació lúdica i cultural durant tot l'any, com el cicle ‘Un estiu al castell’, la fira medieval, les visites guiades teatralitzades, el taller d'arqueologia en família, rutes poètiques, teatres, activitats infantils i molt més.

Sobre aquest tema, l'edil de Promoció Econòmica, Maria *Baila, ha comentat que “a Onda tenim una joia patrimonial que encara és desconeguda per molts i treballem perquè deixe de ser-ho. L'objectiu que ens marquem en aquest equip de govern no és un altre que incentivar les visites a través d'experiències úniques en un entorn únic”.

Horaris

En horari d'hivern, la Tourist Info del centre històric obri al públic de dimecres a divendres de 10 a 16 hores mentre que l'oficina situada al castell atén de 10:30 a 17 hores de dilluns a divendres, mentre que dissabtes, diumenges i festius l'horari és de 10.30 a 14 hores. La fortalesa obri les portes tots els dies i, així mateix, també es pot complementar la visita en altres enclavaments com el Centre d'Interpretació Onda Natura del Molí la Reixa o el Museu del Taulell Manolo Safont.

Per a més informació sobre les activitats o les visites guiades es pot contactar amb l'Oficina de Turisme a través del correu electrònic [email protected] o trucant al telèfon 964 602 855.

Te puede interesar
Lo más visto