Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

La Plataforma Onda Logistic desperta l'interés de 7500 professionals

Les visites a la web han augmentat un 20%

Economía 17 de enero de 2022 Redacció Redacció
onda-logistic

En el seu segon any de vida, la plataforma Onda Logistic continua despertant l'interés de professionals i empreses de tot el món, com així ho demostren les xifres de visitants a la web, les quals reflecteixen un increment del 20% respecte a l'any anterior, aconseguint els 7.500 usuaris únics.

El pla d'acció Onda Logistic està està aconseguint les metes proposades i cada vegada són més les empreses que s'interessen pels polígons ondenses, que compten amb l'al·licient dels avantatges fiscals, el suport institucional, les modernes infraestructures, la connectivitat i els serveis personalitzats com la formació a la carta. 

Enguany la campanya de promoció de la plataforma, orquestrada de la mà de la Cambra de Comerç de Castelló, s'ha centrat en el territori francés i zones estratègiques nacionals com Catalunya o Madrid, copant el 84% de les visites a la web. Les estadístiques també mostren que els sectors més interessats en la plataforma han sigut el financer, logística, mercat immobiliari i professionals dels negocis.

L'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, ha assenyalat que “cada vegada més empreses trien Onda per a créixer i expandir-se, i no és casual, ja que posem al servei de les indústries un emplaçament ideal, oferim grans oportunitats empresarials, els millors serveis i alts avantatges fiscals.”

El Pla d'Inversió, Onda Logistic, va sorgir amb uns objectius clars: dinamitzar l'economia ondense, aportar valor als més de 12 milions de metres quadrats que componen el parc industrial i fomentar la competitivitat empresarial. El resultat que es pretén aconseguir no és un altre que el d'augmentar el nombre d'empreses instal·lades i potenciar el treball de qualitat per als veïns i veïnes d'Onda.

 

Més de 17 milions d'euros en llicències industrials

Cal destacar que el consistori ha aprovat, durant l'any 2021, 43 llicències industrials que han suposat una inversió en la zona de més de 17 milions d'euros. Aquests s'han destinat a reformar o construir noves naus industrials en els polígons de la ciutat.

D'altra banda, l'equip de govern va aprovar el passat 2021 un pla d'inversió per valor de 1,9 milions d'euros, el qual va possibilitar la posada en marxa d'un conjunt de millores amb el propòsit d'augmentar la competitivitat i qualitat de la zona. Entre elles la implantació de fibra òptica, control de trànsit a través de càmeres connectades a la Policia Local, instal·lació de 1.079 lluminàries LED, instal·lació de més de 100 hidrants, millora i ampliació de zones verdes i senyalització i pintura.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter