Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

La Policia de la Generalitat sanciona a 9 establiments d'oci durant el cap de setmana

El dispositiu ha realitzat 199 inspeccions a locals d'oci

General 18 de enero de 2022 Redacció Redacció
policia1

La Policia de la Generalitat ha imposat sancions a 9 establiments d'oci i restauració dins de la campanya especial de vigilància activada durant el passat cap de setmana, que s'ha desenvolupat des del 13 al 16 de gener en tota la Comunitat Valenciana.

D'aquestes 9 sancions, 2 es van proposar per incompliment de la normativa COVID i les altres 7 per incompliment de la Llei d'Espectacles.

Dins aquest mateix dispositiu, en el qual s'han realitzat inspeccions en 199 locals, la Unitat de Policia Adscrita a la Generalitat ha alçat 8 actes a persones que incomplien la normativa COVID i altres 7 per tinença de drogues i armes.

També ha identificat a 489 persones i ha controlat 453 vehicles. Així mateix, ha realitzat 127 advertiments relacionats amb l'ús de la màscara, la distància de seguretat, etc.

Les actuacions s'emmarquen en un operatiu que s'ha desenvolupat en col·laboració amb altres forces de seguretat i policies locals, principalment per a la comprovació del compliment de la normativa COVID, tenint en compte l'augment de contagis amb el consegüent creixement de la incidència acumulada. S'han desenvolupat tant en establiments, com en comerços o en via pública.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter