Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Nules participa en FITUR sota l'eslògan: “Nules, tant per descobrir” 

El municipi donarà a conèixer durant la Fira Internacional de Turisme les seues 15 rutes patrimonials

General 19 de enero de 2022 Redacció Redacció
Trasera 15 rutas

L'Ajuntament de Nules presentarà com a novetat en la pròxima edició de FITUR la seua àmplia oferta turística basada en les seues rutes patrimonials que, en el seu conjunt, expliquen tota la història i la seua riquesa tant cultural com patrimonial al complet.

En aquest sentit, el regidor de Turisme i Patrimoni, Guillermo Latorre, explica que “sumem cinc noves rutes a les ja existents l'any passat, arribant a un total de quinze, es tracta d’unes rutes realitzades amb molt de rigor històric fruit d'anys d'investigació”. 

Aquestes rutes, totes elles de nova creació en la present legislatura, i posades en marxa per primera vegada des de l'any passat, han tingut una gran acollida per la població local i gran repercussió entre els diferents municipis de la província. Ara, des de la regidoria s'apunta a més que el pròxim pas serà “consolidar aquesta oferta turística amb la seua senyalització”, recalca l’edil. 

Així mateix, es vol englobar tota l’oferta turística baix una mateixa marca que també es presentarà a FITUR, de manera que el nou eslògan promocional serà “Nules, tant per descobrir”

La cita a Madrid també servirà perquè l'Ajuntament de Nules reivindique el valor patrimonial de les casetes de primera línia de la platja. Així doncs, recalca la necessitat d'actuar en la costa, tal com recentment va anunciar el Ministeri de Transició Ecològica.  

A més, la regidora de Platges, M. José Esteban, exposarà les diferents accions que s'estan duent a terme, com aconseguir la Bandera Blava per a la platja de l’Alcúdia, o el Sender Blau per a la platja de les Marines després de més d'un any d'estudi i de la redacció del projecte, entre altres objectius.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter