S'aprova el pressupost de #MésImpulsCastelló per a 2022

La xifra ascendeix enguany a 177,8 milions d'euros

Política 20 de enero de 2022 Redacció Redacció
money-g47d9be991_1920

El ple de la Diputació de Castelló ha aprovat definitivament el seu pressupost de #MésImpulsCastelló per a 2022 de la Diputació que ascendeix a 177,8 milions d'euros, 9,5 milions i un 5,66% més elevat que en el passat exercici, i que representa un increment de 34,6 milions i el 24% respecte a 2019.

Ha estat amb els vots favorables dels partits que formen part de l'equip de govern, PSPV-PSOE i Compromís, i l'abstenció de Partit Popular i Ciutadans.

Es tracta d'uns pressupostos històrics, dissenyats per a continuar avançant per la senda de la recuperació econòmica i social i de la província, amb l'objectiu que ningú quedi al marge en el procés de sortida de la crisi originada per la pandèmia de la Covid-19.

Són uns comptes públics que s'estructuren entorn de quatre eixos bàsics més municipalisme, més ciutadania, més creiximent i més sostenibilitat. A més, presenten com a gran novetat l'activació del pla d'inversions #AvançaCastelló, dotat amb 30 milions d'euros per a executar a dos anys vista.

Amb #MésImpulsCastelló la Diputació transferirà als ajuntaments en el present exercici 15 milions d'euros per a la realització d'inversions i altres quinze per a despeses corrents.

Te puede interesar
Lo más visto