L'aeroport de Castelló acorda amb Air Nostrum operar els vols a Sevilla de maig a octubre per a afavorir la desestacionalització del turisme

La connexió s'activarà el pròxim 2 de maig, s'interromprà a l'agost i es reprendrà al setembre fins al 19 d'octubre

General 20 de enero de 2022 Redacció Redacció
airport-gdd099d544_1920

L'aeroport de Castelló i la companyia Air Nostrum han acordat el calendari d'operacions de la ruta de Sevilla per a aquest 2022, que pretén afavorir la desestacionalització de la campanya turística.

Així ho ha anunciat aquest dimecres la directora general de Aerocas, Blanca Marín, després de la reunió mantinguda amb el director comercial de Air Nostrum, Juan Corral, i el director de Relacions Institucionals de l'aerolínia, Antonio de Nó, en el marc de la fira turística Fitur, que té lloc a Madrid.

La connexió amb Sevilla començarà el pròxim 2 de maig i operarà amb dues freqüències setmanals, en dilluns i dimecres. Els vols partiran de l'aeroport sevillà de Sant Pau a les 18.30 hores, amb arribada a Castelló a les 19.50 hores. En sentit invers eixiran de Castelló a les 20.20 hores, amb arribada a Sevilla a les 21.40 hores.

La ruta estarà operativa entre el 2 de maig i el 27 de juliol. Pararà durant el mes d'agost i es reprendrà el 5 de setembre fins al 19 d'octubre.

La directora general de Aerocas, Blanca Marín, ha explicat que la planificació acordada "pretén estendre el calendari de vols més enllà de la temporada alta d'estiu, afavorint així la desestacionalització de la campanya turística, en la línia del que ve demandant el sector".

"Per això, hem considerat adequat fer un parèntesi a l'agost, quan l'ocupació és màxima, a fi de repercutir els beneficis d'aquesta ruta en altres mesos en què l'activitat turística és menor", ha afegit la responsable de l'aeroport.

Venda de bitllets

El director comercial de Air Nostrum, Juan Corral, ha anunciat que aquest dimecres l'aerolínia carregarà els vols perquè isquen a la venda.

Juan Corral ha manifestat la seua confiança que la ruta evolucione de manera favorable en aquest segon any. Segons ha assenyalat, les previsions apunten a una recuperació del trànsit aeri a partir del segon trimestre. A això cal afegir que l'aerolínia ha potenciat el sistema de venda dels vols a través de turoperadors i s'ha modificat el calendari de vols "amb l'objectiu d'ampliar més mesos l'operació".

"Tot això ens fa ser optimistes sobre el funcionament de la connexió Castelló-Sevilla", ha apuntat.

La connexió Castelló-Sevilla es va aconseguir l'any passat a través de la primera campanya de posicionament de l'aeroport de Castelló en el mercat turístic nacional. En 2021 va funcionar durant sis setmanes, mentre que en 2022 i 2023 s'amplia l'oferta de vols i la ruta estarà operativa 20 setmanes per anualitat.

Te puede interesar
Lo más visto