Benicàssim promociona el seu turisme a través d'experiències amb valor afegit

L'ajuntament presenta en Fitur ‘Siente Benicàssim’ que conjumina recorreguts pels cinc sentits

General 21 de enero de 2022 Redacció Redacció
IMG_20220120_173130

Benicàssim reuneix un complet programa d'activitats que converteixen la visita a la localitat en qualsevol moment de l'any en una experiència inoblidable. Ara, l’Ajuntament de Benicàssim, a través de la regidoria de Turisme, vol que el visitant que acudisca al municipi viva experiències amb un valor afegit i que recórreguen els cinc sentits. Aquest és l'objectiu de “Siente Benicàssim”, la campanya promocional que s'ha presentat aquesta vesprada en Fitur. 

A Fitur s'ha presentat l'oferta turística que ofereix el municipi i que el visitant podrà trobar a ‘Benicàssim Experiences’, un motor de reserves per a oferir paquets promocionals i que, a través d'un clic es puguen adquirir experiències que conjuminen un recorregut pel tacte, el gust, l'oïda, l'olfacte i la vista per a fer, de Benicàssim, una experiència amb els cinc sentits.

L'alcaldessa, Susana Marqués, ha indicat que “volem que arribar a Benicàssim supose tota una experiència que al viatger li embolique, a través dels  sentits, canviant el tradicional concepte de turisme, per l'emoció de visitar, de fer i gaudir, en definitiva, gaudir d'una experiència turística i de qualitat en un municipi obert, dinàmic i acollidor”. L'alcaldessa ha afegit que “amb la seua presència, Benicàssim demostra una vegada més el suport a un sector, com és el turístic, convençuts que conjuminant sinergies aconseguirem revitalitzar aquest motor tan estratègic per a l'economia local del nostre municipi”.

Cristina Fernández ha comentat que “tota l'oferta turística que conjumina el municipi durant els 365 dies de l'any, juntament amb l'àmplia oferta i de qualitat dels nostres allotjaments i sector hostaler és el que el visitant es podrà trobar ara en el nou motor de reserves a través del qual volem oferir paquets confeccionats amb un tractament especial per a oferir la millor experiència”. “És el moment de tornar a gaudir del teu viatge a Benicàssim sense preocupar-te de res més”, ha afegit Cristina Fernández, qui s'ha encarregat d'explicar els paquets experiencials que estan disponibles en https://turismo.benicassim.es/experiencias/ i que es divideixen en tres grans eixos: Benicàssim Saludable; Benicàssim Música i Cultura i Benicàssim Gastro. 

En l'apartat ‘Benicàssim Saludable’, el visitant té la possibilitat de gaudir d'una experiència que inclou allotjament i un circuit biomarí; o bé allotjar-se en un hotel i sumar el lloguer de bicicleta per a recórrer els quilòmetres de carril bici que hi ha distribuïts per tot el terme municipal, des del Desert de les Palmes fins a la Via Verda de la Mar. També s'ofereix l'opció de realitzar una eixida a l'alba en paddle surf i caiac a més de gaudir d'un desdejuni saludable, entre altres opcions que ofereixen el millor binomi deporte i salut. 

En l'apartat ‘Benicàssim Música i Cultura’ s'inclouen els esdeveniments que organitza el consistori, com el Benicàssim Blues Festival, Benicàssim Belle Époque, el Certamen Internacional de Guitarra Francisco Tárrega (que enguany aconsegueix la seua 55 edició), el Flamenco Fusión Gastro Festival, Imagina Benicàssim – Festival de Màgia o Torre a la Vista, tots ells de caràcter gratuït. El visitant que es decante per alguna d'aquestes experiències rebrà un pack de benvinguda i invitacions a l'esdeveniment triat amb reserva de seient preferent, a més de l'oferta gastronòmica i d'allotjament inclosa en el paquet experiencial. En aquest apartat també s'inclouen els grans festivals que se celebren en el municipi com el SanSan Festival, el Festival Internacional de Benicàssim (FIB), o el Rototom Sunsplash, conjuminant així l'àmplia i variada oferta musical que ofereix la localitat. 

Finalment, ‘Benicàssim Gastro’ ofereix un viatge a Benicàssim amb tot el seu sabor; l'oportunitat perfecta de gaudir de la gastronomia més exquisida i gurmet sense perdre l'essència de la gastronomia Mediterrània tradicional. Les opcions disponibles inclouen menjar i sopar en establiments situats tant en el nucli urbà, en plena naturalesa, així com a peu de platja.

Així mateix, dins de l'àmplia oferta disponible en el motor de reserves, el visitant també té l'opció de triar un paquet a mesura triant allotjament i activitat. 

L'oferta que reuneix ‘Benicàssim Experiences’ anirà ampliant-se en les pròximes setmanes, sumant amb això més experiències i fer de Benicàssim el destí ideal.

 

Te puede interesar
Lo más visto