L'aeroport de Castelló reprendrà la ruta a Bilbao el 28 de maig amb dos vols setmanals fins al 26 de setembre

L'aerolínia Volotea posa a la venda els bitllets de la connexió, que amplia l'oferta de vols respecte a la temporada de 2021

General 01 de febrero de 2022 Redacció Redacció
200711_FOTO_2_vuelo_aeropuerto_castellon_de_bilbao_(1)

L'aeroport de Castelló reprendrà el pròxim 28 de maig la ruta de Bilbao, operada per la companyia Volotea, que operarà amb dues freqüències setmanals, en dilluns i dijous, fins al 26 de setembre. L'aerolínia ha posat a la venda els bitllets.

L'oferta de vols de la ruta Castelló-Bilbao es veurà incrementada en aquest any, ja que l'inici de la connexió s'avança dues setmanes respecte a 2021.

Sobre aquest tema, la directora general de Aerocas, Blanca Marín, ha manifestat el treball que s'està realitzant "per a posar en marxa al llarg de la campanya de primavera i estiu les diferents connexions nacionals i internacionals que estan previstes".

"La progressiva reactivació de les connexions contribuirà a la recuperació del trànsit comercial del propi aeroport i suposarà un suport per al sector turístic de Castelló", ha afegit.

En aquest sentit, ha recordat que recentment s'ha concretat el calendari d'operacions de la connexió amb Sevilla, operada per Air Nostrum, que entrarà en funcionament el pròxim 2 de maig i estarà vigent fins al 19 d'octubre, interrompent els vols el mes d'agost. Un calendari de vols que pretén afavorir la desestacionalització del turisme.

Te puede interesar
Lo más visto