Festes trasllada a Salut Pública la planificació de la Magdalena condicionada per la pandèmia

Braina continua treballant de la mà de Sanitat per a ajustar el programa de les pròximes festes a la situació epidemiològica

Sanitat 02 de febrero de 2022 Redacció Redacció
01-01-22 Braina reunión con Salud Pública


El regidor i president del Patronat Municipal de Festes, Omar Braina, s'ha reunit hui de nou amb el director de Salut Pública a Castelló, Carles Escrig, per a continuar abordant la planificació de les pròximes festes de la Magdalena atesa la situació epidemiològica, i traslladar-li les últimes decisions preses respecte a la programació de les festes de la Magdalena.

“Hem traslladat a Salut Pública la decisió de no oferir carpes, fondes, fires ni mercats gastronòmics que s'impulsen des de l'Ajuntament ni tampoc programar concerts des del consistori. Mesures que han rebut l'aval de Sanitat tenint en compte que suposen concentració de persones i no garanteixen el compliment de les mesures de protecció i de prevenció davant la covid-19”, ha explicat el regidor de Festes.

La decisió es va prendre, a més, amb l'objectiu de secundar i afavorir al sector hostaler, que s'ha vist greument afectat per la pandèmia. També s'ha traslladat a Salut Pública el plantejament de recorreguts alternatius per a les desfilades, de manera que discórreguen per carrers més amplis que eviten grans concentracions de persones com ja es va fer amb la Cavalcada de Reis. I quant a la resta de la programació, es continuarà treballant en diferents escenaris també de la mà de Salut Pública per a adaptar els actes a la situació epidemiològica i minimitzar el risc per a la salut i evitant d'aquesta manera una major pressió hospitalària i assistencial.

Te puede interesar
Lo más visto