El Consell autoritza la posada a la disposició de 7.100 places en centres residencials per a persones majors

El Ple ha aprovat el contracte que posa les places a la disposició de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives

General 04 de febrero de 2022 Redacció Redacció
residencias_1600x900
Font: Ocu.org

El Consell ha autoritzat un contracte per a la posada a la disposició de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives de 7.100 places en centres residencials de persones majors de la Comunitat Valenciana, per un valor de licitació de 542.813.489,40 euros, IVA inclòs.

El contracte té com a finalitat unificar en un únic expedient totes les places privades posades a la disposició de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives i que s'incorporen al Sistema Públic Valencià de Serveis Socials com a places que són sostingudes amb fons públics.

Aquest contracte porta aparellada la implantació plena d'un nou model residencial centrat en la persona, així com un canvi en el sistema d'adjudicació, de manera que l'adjudicació va determinada per criteris de qualitat, amb la introducció de nous paràmetres valorables mitjançant fórmules objectives.

Entre ells figuren criteris de caràcter social, mediambiental i d'innovació, que modulen la relació cost-eficàcia i la relació qualitat-preu, i que poden estar relacionats amb l'alimentació que s'ofereix en les residències o amb millores laborals i salarials, entre altres.

Te puede interesar
IMG_5802

Un dia d'oci i senderisme per Benicàssim

Redacció
General 14 de abril de 2024

Una excursió encantadora per fer a Benicàssim és la Ruta de les Viles, un passeig que et porta a descobrir l'impressionant arquitectura modernista que caracteritza aquesta localitat costanera

Lo más visto