[VÍDEO] Així s'incendiava una empresa de reciclatge aquesta matinada en Almassora

Van intervindre quatre dotacions de bombers del Consorci dels parcs de Plana Baixa i Baix Maestrat

Successos 04 de febrero de 2022 Redacció Redacció

El Consorci Provincial de Bombers de Castelló es va mobilitzar a última hora de la vesprada d'ahir a un incendi industrial en una empresa de reciclatge a Almassora (Castelló) on encara continua treballant al llarg d'aquest matí. L'avís es va rebre ahir a les 20.44 h, i a l'arribada dels bombers l'incendi es trobava totalment evolucionat, afectant la pràctica totalitat de la zona exterior de tractament de voluminosos, així com a diversos vehicles de l'empresa. 

Van intervindre quatre dotacions de bombers del Consorci dels parcs de Plana Baixa i Baix Maestrat, que incloïen dos camions nodrissa de 12.000 litres de capacitat, i a més altres dos camions nodrissa articulats de 35.000 litres de capacitat i dues unitats de comandament. Es va sol·licitar també com a reforç una dotació de bombers de l'Ajuntament de Castelló. 

Es va treballar especialment a evitar que l'incendi es propagara a altres instal·lacions de l'empresa i a altres empreses confrontants. A les 04.00 h de la matinada els bombers van donar l'incendi per controlat. Durant la nit a més l'empresa afectada va aportar vehicles cuba per a ajudar a repostar d'aigua als vehicles de bombers. 

Durant el matí del divendres continuen treballant en l'extinció quatre dotacions de bombers i quatre vehicles nodrisses, tot això del Consorci castellonenc. A més, es compta amb el suport de maquinària pesant per a remoure material. 

16

Te puede interesar
Lo más visto