Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

La ciutadania podrà pagar els rebuts pendents de la Agència Tributària Valenciana en totes les oficines de Correus

L'acord entre totes dues entitats permet que des de hui estiguen disponibles, per a abonar els tributs i deutes de dret públic que gestiona la ATV, les 2.370 oficines de Correus en tota Espanya

Economía 07 de febrero de 2022 Redacció Redacció
oficina-Correos-1

La Agència Tributària Valenciana (ATV) i la Societat Estatal de Correus i Telègrafs han subscrit un acord pel qual la totalitat de les oficines postals d'Espanya podran acceptar el pagament dels tributs i altres deutes de dret públic, la gestió recaptatòria del qual corresponga a la Generalitat o li haja sigut encomanada per altres ens.

Gràcies a aquest conveni, que està operatiu des d'aquest dilluns, la ciutadania, amb la seua autoliquidació emplenada o carta de pagament corresponent, pot pagar en qualsevol de les 2.370 oficines que Correus té a Espanya i abonar els tributs durant tot el seu horari d'obertura.

Aquest acord s'emmarca dins del Programa Anual d'actuació de l'Agència Tributària Valenciana per a l'any 2022, que té per objecte millorar les condicions i resultats de la lluita contra el frau fiscal, dins del programa corresponent a l'estímul del compliment voluntari de les obligacions tributàries, per a facilitar al ciutadà el pagament d'aquestes.

La directora de la ATV, Sonia Díaz, ha assenyalat que aquest acord pretén "augmentar i millorar la qualitat dels serveis que es presten en benefici de la ciutadania, un propòsit pel qual treballen la ATV i Correus", al mateix temps que ha explicat que, mitjançant la infraestructura del gir postal, "els ciutadans que abonen aquest servei podran realitzar els seus pagaments a la Generalitat en qualsevol oficina informatitzada de Correus en tot el país i amb amplis horaris d'obertura".

Pel que respecta als pagaments per a organismes i entitats, Sonia Díaz ha indicat que "s'inclou un codi de barres en el rebut amb tota la informació del pagament a realitzar. D'aquesta manera, la transacció es carrega en el sistema de manera automàtica i es millora l'eficiència general del procediment, tant per al ciutadà com per a l'entitat a l'hora de rebre la informació del pagament".

Aquest acord subscrit amb Correus s'enquadra dins de les línies estratègiques i operatives per a aquest exercici 2022 que van ser aprovades durant la celebració de l'últim Consell Rector de la Agència Tributària Valenciana, i també se situa en la senda marcada en el Pla pluriennal d'objectius de la ATV per al període 2020-2023.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter