La comèdia negra 'True West' arriba al Teatre Principal de Castelló

Tristán Ulloa i Pablo Derqui protagonitzen aquest drama de Sam Shepard amb una adaptació de l'escriptor Eduardo Mendoza

Cultura 10 de febrero de 2022 Redacció Redacció
true_west_alta-resolucion-1

Cultura, per mitjà de l'Institut Valencià de Cultura, programa al Teatre Principal de Castelló aquest diumenge 13 de febrer a les 19.00 hores l'obra 'True West' amb Tristán Ulloa i Pablo Derqui com a protagonistes.

 L'obra és una autèntica comèdia negra en la qual el dramaturg Sam Shepard mesclant un llenguatge imaginatiu i directe fa que tant la història com els personatges tinguen una complexitat i una riquesa dramàtica, que portarà el públic a un final catàrtic i surrealista. L'adaptació al castellà és de l'escriptor Eduardo Mendoza.

 El delegat territorial de l'IVC, Alfonso Ribes, ha destacat que "l'obra té tots els ingredients que busquem per a l'escenari del Principal: una bona història, un bon text i uns grans protagonistes", i ha assenyalat que "novament tindrem el teatre ple gràcies als abonats i el públic que ha adquirit les últimes entrades a la venda".

 Dos són els protagonistes de l'obra. D'una banda, està Lee, un vividor, i, per l'altra, Austin, un guionista, que es troben de nou a la casa familiar on la seua situació actual i les seues diferències els precipitaran turbulentament cap a un remolí destructor mentre intenten realitzar conjuntament un guió cinematogràfic que podria canviar les seues vides per sempre.

 Auditori Jazz Club

 D'altra banda, l'Institut Valencià de Cultura presenta a l'Auditori de Castelló un nou concert del cicle 'Auditori Jazz Club'. Aquest divendres 11 de febrer a les 19.30 serà el torn de Kiko Berenguer Quartet.

 "El jazz sempre ha sigut un estil de referència dins de la nostra programació musical i l'Auditori Jazz Club ens dona la possibilitat de portar fins a Castelló bones propostes al llarg de la temporada", ha destacat Ribes, que ha convidat a tot el públic a gaudir del concert "d'un gran saxofonista com és Kiko Berenguer".

 Berenguer és posseïdor d'un estil propi, forjat a partir dels seus orígens i riques vivències musicals, el seu saxofon s'alça com una de les veus més originals i innovadores del panorama musical. Ha treballat amb músics i músiques de prestigi internacional com Richie Cole, Dennis Rowland o Pat Metheny, i ha fet concerts i gires en països com França, Alemanya, Rússia o els EUA.

 Les entrades per a aquest concert tenen un preu de 10 euros. Recordem que es poden obtindre descomptes gràcies a Entrada i +. Cal recordar que, quan es visita el Museu de Belles Arts de Castelló o l'EACC, s'obté un tiquet que permet comprar a les taquilles del Teatre Principal de Castelló i l'Auditori entrades amb descomptes de fins al 50 %.

Te puede interesar
Lo más visto