Orpesa es prepara per a celebrar la cita més divertida i acolorida de l'any amb el Carnestoltes

L'acte central tindrà lloc el 26 de febrer amb la desfilada i el concurs de disfresses, al qual li seguirà un "tardeo" en la plaça Major

General 10 de febrero de 2022 Redacció Redacció
Cartel Carnaval 2022_page-0001

El municipi d'Oropesa es prepara per a acollir una de les cites més acolorides i divertides del calendari. El Carnestoltes torna a la localitat costanera i el fa amb més força que mai, ja que l'any passat la data va haver de cancel·lar-se a causa de les restriccions sanitàries. Encara així, aquesta celebració comptarà, com tots els actes, amb un estricte protocol de seguretat per a garantir la salut dels assistents.

L'acte central tindrà lloc el pròxim 26 de febrer amb la desfilada de disfresses al ritme de la batucada Batukem. Els participants es concentraran poc abans de les 18.30 hores en la plaça Major per a mostrar al públic les seues creatives indumentàries en una desfilada conjunta en el qual participaran tant els xiquets i xiquetes com els adults, al costat de les associacions locals. 

Les disfresses més treballades i originals podran guanyar un premi en diferents modalitats: grupal, parella, individual i infantil. Un concurs que compta amb la col·laboració de l'Associació de Colles d’Orpesa. La nit continuarà amb una sessió de "tardeo" a càrrec de Dj Roxanne & Ché DJ i JFran DJ i els més "trasnochadores" podran culminar la festa amb la discomóvil Macro The End en el recinte multiusos, a les 00.30 hores. 

El dia d'abans, els protagonistes seran els més xicotets, perquè els alumnes i alumnes dels col·legis Degà Martí i La Mediterránia prendran els carrers des de primera hora del matí en una desfilada en el qual no faltaran la creativitat i la il·lusió. A la vesprada, l'activitat es traslladarà a la plaça Major amb el pop i la rumba de Trebedé (19.30 hores); i la música continuarà en el recinte multiusos, a partir de les 22.00 hores, amb els ritmes dels discjòqueis locals Abel Espina i Covaci & Alebc (els Psicomotronics).

Te puede interesar
Lo más visto