Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Més de 350 joves ondenses ja tenen el seu bo cultural per a beneficiar-se de descomptes de fins al 50%

Prades: “El nostre objectiu és incentivar als joves a gaudir de la millor cultura a un preu molt reduït”

Cultura 21 de febrero de 2022 Redacció Redacció
Onda activa el bono cultural joven con descuentos de hasta el 50% para los ondenses entre 16 y 30 años

En tot just tres setmanes, l'Ajuntament d'Onda ja ha tramitat més de 350 sol·licituds del bo cultural jove amb el qual, els ondenses entre 16 i 30 anys, es poden beneficiar de descomptes de fins al 50% en espectacles teatrals, monòlegs, concerts i moltes activitats més.

Aquestes xifres demostren el bon acolliment que la iniciativa ha tingut entre els joves, ja que aquesta tarifa especial és un compromís que el govern municipal es va comprometre a dur a terme amb l'objectiu de facilitar l'accés a la programació cultural per a aquells ondenses amb menys recursos.

El procediment per a aconseguir-lo és molt senzill. Els interessats tan sols han d'emplenar el formulari habilitat en la web www.onda.es i, en un termini màxim de cinc dies, rebran per correu electrònic el seu bo. Amb ell ja podran seleccionar la tarifa jove en la compra d'entrades i, el dia de l'espectacle, hauran de mostrar-lo al controlador d'accessos, bé via digital o imprés, al costat del DNI.

La tinenta d'alcalde i responsable de Cultura i Festes, María Prades, ha comentat que “el nostre objectiu és incentivar als joves a gaudir de la millor cultura a un preu molt reduït. Onda vol ser la capital cultural de la província, portant als millors artistes, i els ondenses han de ser els primers a poder gaudir d'ells amb el mínim cost”.

#OndaLateCultura

Entre els espectacles en els quals els joves podran beneficiar-se del descompte es troben els emmarcats en els cicles Hivern de Teatre i Humor al Mònaco, les entrades del qual ja estan a la venda en la web entrades.onda.es. Entre els actors i còmics que actuaran al Mònaco destaquen Aitana Sánchez-Gijón, Javier Gutiérrez, Vicky Luengo, Marta Póveda, Silvia Marsó, Comandant Lara, José Corbacho, Txabi Franquesa i Pilar Ordoñez.

D'altra banda, amb el bo cultural jove els ondenses també podran assistir a la IX Lliga d'Improvisació Teatral que organitza l'Ajuntament d'Onda amb un preu simbòlic de dos euros.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter