Turisme Comunitat Valenciana registra 7.959 reserves en dos mesos a través del Bono Viatge per al primer semestre de l'any

Colomer destaca que "el procés de cita prèvia per a aquesta edició del programa ha permés una arrancada del programa més positiu i dinàmic"

General 21 de febrero de 2022 Redacció Redacció
maxresdefault

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha presidit la reunió de la Comissió de Seguiment del Bono Viatge, en la qual participen les principals associacions autonòmiques d'allotjament turístic i agències de viatge; i en la qual s'han presentat els resultats dels primers dos mesos des de la posada en marxa del Bono Viatge 2022.

Turisme Comunitat Valenciana ha registrat durant els primers dos mesos del programa Bono Viatge 2022 un total de 7.959 reserves per a viatjar en el primer període del programa, del 17 de gener fins al 31 de maig.

Segons ha avançat el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, "durant aquest primer període del programa Viatgem Comunitat Valenciana s'han inscrit un total de 66.460 usuaris i hem distribuït ja 11.500 bons, xifra que cada setmana es va incrementant amb nous enviaments".

Colomer ha destacat que "el procés de cita prèvia per a aquesta edició del programa ha permés gestionar la demanda d'una forma més adequada i sense bloquejos, i això ha permés una arrancada del programa més positiu i dinàmic".

Els sol·licitants del programa Bono Viatge 2022 poden triar entre una estada curta amb un mínim de dues nits consecutives optant per un 50% de descompte de fins a 400 euros o una estada llarga amb un mínim de 5 nits consecutives en l'opció de les quals optarien a un 60% de descompte de fins a 600 euros.

Cal destacar que la majoria de les reserves que s'han realitzat durant els primers dos mesos del programa Bono Viatge 2022, el 85%, corresponen a reserves per a curta estada amb un total de 6.923 reserves, mentre que les reserves de llarga estada (mínim de 5 nits consecutives) es xifren en 1.036.

Respecte a l'import mitjà per reserva, cal ressaltar que en el cas de les de curta estada es xifra en 540,67 euros, i en el cas de l'estada llarga supera els 860 euros.

Colomer ha assenyalat que "cal tindre en compte que durant aquests primers dos mesos des que s'ha posat en marxa el programa, encara ens movem en una situació d'incertesa sanitària, però tot indica que millorarà a partir de la primavera".

Aquesta nova edició del Bono Viatge compta amb un pressupost inicial de 15 milions d'euros, i es preveu que puguen beneficiar-se 100.000 usuaris.


En l'actualitat, el programa Bono Viatge 2022 compta amb 1.024 empreses adherides (455 de la província d'Alacant, 201 de Castelló i 368 de València).

Cal ressaltar que les empreses adherides van des d'agències de viatges, hotels, blocs o conjunts d'apartaments turístics, càmpings, allotjaments rurals i empreses gestores d'habitatges d'ús turístic, totes elles inscrites en el Registre de Turisme Comunitat Valenciana.

Francesc Colomer ha recordat que "els usuaris del bono Viatge CV poden contractar, a més d'allotjament, diferents experiències turístiques culturals, de naturalesa, de turisme actiu o gastronòmiques per a fer més completa l'experiència".

Te puede interesar
Lo más visto