Compte arrere per a la Marató bp Castelló i 10K FACSA Castelló

La prova de running de referència en el calendari esportiu castellonenc compte, actualment, amb més de 3.000 inscrits

Esports 23 de febrero de 2022 Redacció Redacció
21-02-22 Braina recepción de patrocinadores y colaboradores de Marató BP Castelló y 10K FACSA_1

Falta menys d'una setmana perquè done principi la Marató bp Castelló i 10K FACSA Castelló, les carreres coorganitzades pel Club d´Atletisme Running Castelló i el Patronat Municipal d'Esports de l'Ajuntament de Castelló i que es desenvoluparà el pròxim 27 de febrer de 2022. Aquest dilluns, a les 13.30, enfront de l'Ajuntament de Castelló, s'ha celebrat un acte de recepció de les empreses i institucions que patrocinen i col·laboren en la competició. 

Més de 3.000 corredors i corredores ja s'han inscrit a una prova que torna amb força després de la celebració d'una edició de caràcter virtual, adaptada a les circumstàncies sanitàries del passat any, i que es consolida com un esdeveniment ineludible per als aficionats i professionals del running. 

La prova és valorada pel seu tracte als participants, però també per la seua rapidesa, per comptar amb un circuit dirigit al gaudi dels corredors i corredores i per evitar la massificació. Prova de l'esforç per mantindre les millors condicions per als atletes és que Marató bp Castelló compta amb l'etiqueta World Athletics Road Race Label 2022, un reconeixement a nivell internacional concedida en l'edició 2020 i conserva enguany. El segell garanteix el compliment de la normativa internacional de seguretat, control o organització, entre molts altres aspectes avaluats.

La competició que, en aquesta edició, recupera activitats característiques com la Expo-Marató, el concurs d'animació i la Marató Infantil i que compta amb el suport de quasi 1.000 voluntaris i voluntàries, una ciutadania bolcada en els seus esportistes i unes institucions i teixit empresarial implicat en la celebració d'una competició de tant nivell com és Marató bp Castelló i 10K FACSA Castelló. 

Omar Braina, president del Patronat Municipal d'Esports i regidor d'Esports de l'Ajuntament de Castelló, ha destacat la importància del retorn d'aquesta cita esportiva per a la ciutat de Castelló. "Després d'un any 2021 en el qual es va haver de celebrar de manera virtual, és una bona notícia que la ciutat puga tornar a acollir esdeveniments esportius com la Marató i que, a poc a poc, es vaja recuperant la normalitat", ha indicat.

Per part seua, Juanma Medina, vicepresident del Club d´Atletisme Castelló considera que els “patrocinadors i col·laboradors han tingut un paper fonamental en el creixement de l'esdeveniment” i apunta que “amb molta faena de tots i totes hem aconseguit fer-nos un buit indiscutible entre les grans i més prestigioses maratons del món. Tenim molts reptes per davant en aquesta edició en la qual confiem que el nostre circuit, tant de marató com de 10K continuen sent escenari de rècord” i convida als participants a “gaudir de la volta d'aquest gran esdeveniment als carrers de la seua ciutat”.

La gran implicació de patrocinadors i col·laboradors 

Part de l'èxit de l'esdeveniment esportiu és que aconsegueix mobilitzar a un gran nombre d'actors implicats en el desenvolupament de les carreres. Marató bp Castelló i 10K FACSA Castelló, a més d'estar organitzades pel Club d´Atletisme Running Castelló i pel Patronat d'Esports de l'Ajuntament de Castelló, compten amb el suport de la Diputació de Castelló i la Conselleria de Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana sota la seua marca Comunitat de l ´Esport. A més, com a principals patrocinadors, destaquen bp, que posa nom a la carrera de 42k Marató bp Castelló i FACSA, que ho fa amb la prova 10K FACSA Castelló. 

La competició compta, a més, amb altres patrocinadors oficials com són CaixaBank, Centre Comercial Salera, Clínica Ascires, Clínica Baviera, Transports Monfort, Amb Dos Pistons – Yamaha i Andacar 2000. Se sumen a aquest nodrit grup els patrocinadors tècnics Coca-Cola, Nutrinovex i Joma. Finalment, enguany destaca el gran nombre d'empreses que ha col·laborat amb l'esdeveniment: Runnea Academy, Estrella Damm, El Corte Inglés, Convertis, Ecoembes, Farmàcia Félix Baltanás, Natura Massatges, Telepizza, Ecoeleva, Vajes Transvía, García Ballester, Cárnicas Serrano, Consum i Ambulàncies CSA. 

Te puede interesar
Lo más visto