Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Nules instal·la 24 nous punts WiFi a la localitat

Forma part de la xarxa europea WiFi4eu per la qual la ciutadania disposa de WiFi gratuït en diferents llocs del municipi

Cultura 23 de febrero de 2022 Redacció Redacció
PLAÇA MAJOR

L’Ajuntament de Nules ha instal·lat un total de 24 nous punts WiFi, 12 interns i 12 externs, per a que tant el veïnat com els visitants puguen gaudir de connexió gratuïta i segura a internet.

 De fet, aquesta actuació forma part del projecte Wifi4EU, una iniciativa dotada amb 15.000 euros i finançada per la Unió Europea, que ha permès la instal·lació d’aquests 24 punts. De manera que, l’objectiu d’aquest projecte WiFi4EU és democratitzar la connectivitat i plantejar l’accés a internet com un dret bàsic, sense presència de publicitat, protegir la privacitat, i cohesionar el territori europeu, donat que la xarxa és la mateixa per a totes les entitats adherides a aquest conveni.

En concret, ja disposen de WiFi gratuït el pavelló Poliesportiu Municipal, l’edifici de l’antiga Cambra Agrària, la Biblioteca Municipal, el Mercat Municipal,  la Plaça Major, la Plaça de la Mare de Déu dels Dolors, la Plaça de Frai Asensi Nebot , el Carrer de Sant Vicent a l’alçada del Poliesportiu Municipal, les graderies del camp de futbol,  o l’avinguda de Castelló a l’alçada del Mercat Municipal.

Així doncs, per a accedir al sistema de wifi gratuït, les persones usuàries només han de buscar, des del seu dispositiu, la xarxa anomenada Wifi4EU. Una vegada connectats, al navegador apareixerà una pàgina informativa per a acceptar les condicions d’ús, amb tot les persones usuàries seran redireccionades per primera vegada al web municipal per a així disposar de connexió a internet.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter