Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Prop de 300 empreses participen en el primer trobe clients-proveïdors de la Comunitat València organitzat pel Ivace

Company: 'enfortint els sistemes de valor estem enfortint els avantatges de la nostra indústria i també la qualitat dels seus serveis'

Economía 24 de febrero de 2022 Redacció Redacció
logo-ivace-1

En la primera trobada autonòmica 'clients-proveïdors' celebrat en l'antiga fàbrica Rico d'Ibi han participat prop de 300 empreses i s'han celebrat al voltant d'un miler de reunions dirigides a buscar oportunitats de negoci basades en la proximitat.

La directora general del Ivace, Júlia Company, ha assenyalat que 'esdeveniments com aquest, són una oportunitat per a optimitzar recursos i aconseguir que el sistema de valor de les empreses es convertisca en font d'avantatge competitiu sostenible, millorant tant en eficiència com en diferenciació'.

Company ha destacat que 'enfortint la cadena de valor estem enfortint els avantatges de la nostra indústria i també la qualitat dels serveis vinculats, millorant la seua competitivitat i fent que aquestes guanyen major grandària".

Rafael Serralta, alcalde d'Ibi, ha destacat que aquesta trobada serveix per a 'enriquir, intercanviar, posar en contacte i oferir oportunitats de negoci entre empreses d'un mateix territori'.

Per part seua, Héctor Torrente, director de IBIAE, ha indicat que estan 'satisfets per l'organització de l'esdeveniment. Les entitats multisectorials i territorials posen en valor la diversitat emprenedora de la Comunitat'.

Trobada nova

La trobada 'client-proveïdors' està organitzat pel Ivace en col·laboració amb la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), a través d'entitats com l'Associació d'Empresaris del Camp de Morvedre (ASECAM); l'Associació d'Empresaris de Vega Baixa (ASEMVEGA); el Cercle Empresarial d'Elx i Comarca (CEDELCO); el Cercle Empresarial de la marina Alta (CEDMA); la Confederació Empresarial de la Vall d'Albaida (COEVAL); la Federació d'Associacions d'Empresaris de la Safor (FAES); la Federació Empresarial Alcoià-Comtat (FEDAC); l'Associació de Treballadors Autònoms de la Comunitat Valenciana (FECAP) i l'Associació d'Empresaris d'Ibi i Comarca (IBIAE).

Aquesta nova aposta compta amb l'aval i l'experiència de la Plataforma per la Reindustralización Territorial -composta per COEVAL, FEDAC i IBIAE-, que amb anterioritat havia organitzat aquest tipus de trobades entre empreses dels seus territoris amb excel·lents resultats.

Connectar empreses que no es coneixen entre si, però que estan a una xicoteta distància era un dels principals objectius. La pandèmia ha deixat palesa que dependre d'altres mercats altera molts elements de la cadena productiva i s'antulla necessari enfortir les relacions entre empreses pròximes entre si de la Comunitat per a potenciar les oportunitats de negoci basades en la proximitat.

D'aquesta manera, s'evita la dependència de mercats exteriors i l'impacte econòmic redunda en benefici de les empreses de la Comunitat, ja que redueixen costos logístics i a nivell d'ocupació permeten mantindre o crear nous llocs de treball.

Des de qualsevol punt de vista tots els impactes contenen components positius per a l'economia dels territoris valencians.

La 'Trobada clients-proveïdors de la Comunitat Valenciana' buscarà consolildarse com una referència anual en els esdeveniments empresarials autonòmics per a continuar promocionant que les empreses del territori establisquen aliances, negocis i sinergies que redunden en el creixement socioeconòmic de la Comunitat.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter