Benicàssim continua acostant la realitat local dels Objectius de Desenvolupament Sostenible 

La campanya ‘17 mesos, 17 objectius’ analitza el ODS 2 : Fam Zero

General 25 de febrero de 2022 Redacció Redacció
17 meses 17 objetivos -  ODS2

L'Ajuntament de Benicàssim, a través de la regidoria de Desenvolupament Sostenible, continua amb la campanya de sensibilització i visibilització dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) a nivell local, ‘17 mesos, 17 objectius’. 

La iniciativa, que té com a objectiu acostar cada mes la realitat local dels Objectius de Desenvolupament Sostenible proposats per l'Agenda 2030 de Nacions Unides i conéixer i debatre les iniciatives locals per a cada ODS, s'ha centrat aquesta vesprada en l’ODS 2: Fam Zero. Sota el títol “La nostra indiferència els condemna a l'oblit”, de la mà de Laura Menéndez Monsonís, voluntària de Manos Unidas i directora en Cooperació al Desenvolupament, els assistents han rebut informació sobre els projectes que realitza l'entitat en diferents països i les accions que duen a terme en el municipi. La xarrada ha comptat amb l'assistència de l'alcaldessa, Susana Marqués, i la regidora de Desenvolupament Sostenible, Cristina Fernández. 

El cicle de xarrades es realitza de manera itinerant pel que cada mes es durà a terme en locals situats en diferents punts del municipi. La pròxima xarrada serà el dijous 31 de març i s'analitzarà el ODS 3: Salut i Benestar.

Te puede interesar
Lo más visto