Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'aeroport de Castelló participa en Connect amb l'objectiu de promoure el desenvolupament del trànsit comercial

Programa reunions amb aerolínies a fi d'abordar la reactivació dels vols regulars i fomentar l'obertura de nous destins

General 25 de febrero de 2022 Redacció Redacció
aerocas_vuelos_julio-e1602609008526 (1)
Font: Economia3.com

L'aeroport de Castelló participa en la fira de connectivitat aèria Connect Route Development Fòrum, que té lloc del 23 al 25 de febrer a Tampere (Finlàndia), amb l'objectiu de promoure el desenvolupament del trànsit comercial.

La directora general d'Aerocas, Blanca Marín, ha explicat que en els tres dies de fira s'han programat trobades amb representants d'aerolínies, incloses les que ja operen en l'aeroport, "a fi de concretar la reactivació de les rutes previstes abans de la pandèmia, així com de fomentar l'obertura de noves destinacions".

D'altra banda, la responsable de l'aeroport s'ha reunit amb representants d'aeroports amb connexions programades amb Castelló, com els de Budapest i Katowice, "amb els quals hem acordat la realització d'accions promocionals dirigides a fomentar la utilització de les rutes en tots dos sentits, contribuint així a la seua consolidació".

Blanca Marín ha subratllat la importància de la presència de l'aeroport de Castelló en Connect, un dels principals certàmens de desenvolupament de rutes d'Europa, que reuneix a prop de 600 professionals del sector, incloent més 75 aerolínies i operadors turístics, a més 280 aeroports. "Suposa un aparador internacional de primer nivell en el qual promocionar l'aeroport de Castelló i generar noves oportunitats de desenvolupament", ha assenyalat.

La directora general d'Aerocas ha incidit en "l'intens treball" que s'està realitzant "per a aconseguir la recuperació del trànsit comercial en aquest 2022 i tornar als registres previs a la crisi de la COVID-19".

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter